x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Joc

Joc

06 Sep 2005   •   00:00
Joc

Restricted Area / Patrunde in zona interzisa

Restricted Area / Patrunde in zona interzisa

In 2038, Pamantul este distrus de corporatii ce nu au alt scop decat sa castige cat mai multi bani. Prin urmare, va trebui sa va descurcati intr-o lume care seamana foarte tare cu o groapa de gunoi. Aveti la dispozitie patru personaje: Johnson este specialist in arme de foc, Kenji stie arte martiale, Victoria are puteri magice, iar Jessica are in dotare un robot.

Puteti apela la serviciile unui doctor care va poate upgrada diverse parti ale corpului precum mainile si picioarele, ale unui furnizor de arme sau ale unui vagabond care va ofera informatii din cand in cand. Apoi va trebui sa mergeti in zona interzisa si sa "pacificati" diverse locatii.

Dupa ce vi se incredinteaza o noua misiune, trebuie sa mergeti la pilotul care va va transporta la destinatie. La inceputul fiecarei misiuni patrundeti intr-un laborator, depozit, inchisoare si asa mai departe, apoi va trebui sa treceti de mai multe niveluri, iar la sfarsit sa invingeti boss-ul. Un stil prafuit cu ani in urma, dar care in mod sigur le va starni reverii nostalgicilor.

Banii obtinuti dupa fiecare misiune terminata cu succes pot fi folositi pentru a cumpara arme mai puternice, a va upgrada personajul sau a va reface sanatatea "zdruncinata" de intalnirea cu inamicii. Aveti nevoie de un computer dotat cu un procesor de minimum 1 Ghz, placa video 3D de 64MB, compatibila DirectX 8.1.
×
Subiecte în articol: IT