x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jurnalul digital - Colorata, maine-i gata!

Jurnalul digital - Colorata, maine-i gata!

21 Sep 2006   •   00:00

Din sumar:
Pariuri online / Telecomanda universala / Sony Ericsson P990i: Adio, secretara! / Eten G500, si inteligent, si cu GPS / Trei noi modele de imprimante / Care este viitorul micilor dezvoltatori software? / Hartie vs DVD / Cum cumperi o imprimanta / Test hardware - Imprimante foto / Case Modding / Softuri de intretinere / Cumparaturile on-line, in trend ascendent / Televiziune digitala / Alegeti destinatia / Personalizarea meniului Start / Criptarea datelor / Extinderea mondiala a unei companii romanesti / Desperados 2 / Inceput de nota 10

Vand casti wireless

Editorial de Cristian Ionita
Intre birou si perete exista un loc guvernat de legi care mie-mi scapa. Am crezut ca unica salvare o reprezinta chestiile fara fir: tastaturi, boxe, mausuri, casti, telefoane, imprimante… Chiar, monitoare fara fir o vinde cineva?

De incalzire, am instalat o pereche de casti Bluetooth. Un gadget extraordinar: libertate de miscare, sunet de calitate, senzatie de catifelare… Are trei cabluri. Primul duce de la computer la receiver, al doilea duce curentul de la priza la casti sa le incarce acumulatorul, iar al treilea duce de la priza tocmai pana la receiver, sa incarce si celalalt acumulator.

Pai o pereche obisnuita de casti e mai wireless decat astea pe Bluetooth. Are un singur "wire", ala care duce de la casca la mufa jack din spate. Imaginati-va un sistem de boxe 5.1. Wireless. Domnilor producatori, va rog eu frumos, nu mai stergeti cablurile din reclama!

A, sa nu uit: vand una bucata pereche de casti wireless de firma. Foarte putin folosite.

×