x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jurnalul digital - Ia-ti biroul cu tine

Jurnalul digital - Ia-ti biroul cu tine

15 Iun 2006   •   00:00

N-are rost sa-ti amani concediul. Ia-ti laptopul pe plaja si scapa pentru cateva zile de nebunia de la birou.
Din sumar: Conu Leonida, fata cu Gramofonul / Norocul si proiectele IT / Motorola V6 PEBL, un telefon pentru cucoane / Desktop versus ultraportabile / Cum alegi un laptop? / Cum instalezi Windows pe un laptop cu Linux preinstalat / WiFi / Totul despre retelele fara fir / Clientii stabilesc grila de programe tv / Iesi la o plimbare virtuala! / Phising - Cea mai periculoasa forma de spam / Antivirus instant / Cum imparti o conexiune la internet pe mai multe PC-uri /



VA ROG ARESTATI-MA!

editorial de CRISTIAN IONITA
In atentia organelor abilitate. Acesta este un autodenunt.
Subsemnatul, actualmente dependent de internet, declar ca in toamna anului 2004, intr-un moment de ratacire, am descarcat programul ODC pe care l-am si instalat in computerul proprietate personala.
Nestiind ce infractiune grava comit, mi-am permis sa ma conectez la mai multe servere file sharing, unde am facut schimb de informatii digitale cu alte cateva sute de mii de utilizatori ale caror nume nu le pot preciza, intrucat nu-i cunosc decat dupa porecle.
Mentionez ca acestea incep cu [RO][B][CABLE] sau [RO][IS][DSL], dar pot fi recunoscuti foarte usor dupa semnul distinctiv afisat de grupul criminal organizat din care fac parte: parantezele drepte.
De asemenea, mentionez ca este o organizatie criminala intinsa in toata lumea, din care fac parte hackeri care intra in calculatoarele organelor de ancheta. Pot fi gasiti pe hub. Nu stiu care dintre aceste fisiere pe care le-am impartit cu grupul criminal a fost protejat de legea dreptului de autor, intrucat nu scria pe nici unul.
Aceasta este declaratia mea pe care o dau, o sustin si o semnez, pentru ca nu mai vreau sa tremur de cate ori bate cineva la usa.

×