x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Kapsch a cumparat Squario si mai "tinteste" doua companii IT din Romania pana in 2013

Kapsch a cumparat Squario si mai "tinteste" doua companii IT din Romania pana in 2013

de Alexandru Radescu    |    03 Feb 2012   •   14:26

Austriecii de Kapsch au anuntat azi achizitia companiei locale de consultanta si servicii software Squario IT Solutions. Fondata in 2008, Squario este partener Oracle, fiind implicata in implementari de produse ERP, CRM, completate cu dezvoltarea de solutii, proiecte de integrare si suport tehnic. Valorea tranzatiei este confidentiala si se inscrie in estimarea volumului de investitii preconizat de Kapsch pentru urmatorii trei ani, intre 7 si 10 milioane de euro.

"Impreuna cu Squario, Kapsch Romania are in momentul de fata un numar de peste 70 de angajati si un portofoliu variat de proiecte in curs de derulare", a declarat azi Dan Roman, Director General Kapsch Romania, intr-o conferinta de presa.

Kapsch Group furnizeaza solutii si servicii IT&C in trei mari arii de interes, respectiv mediul enterprise, prin divizia Kapsch BusinessCom, sisteme inteligente de transport, prin Kapsch TrafficCom, si operatori de telecom si feroviari, prin Kapsch CarrierCom.

Grupul a intrat in Romania in 2009, prin divizia Kapsch BusinessCom, care a participat in cadrul unor consortii de firme, la licitatii pentru introducerea sistemelor de comunicatii GSM-R ca o componenta a constructiei de cai ferate.

Un studiu Erste Group asupra pietei IT din Europa Centrala si de Est mentioneaza fuziunile si achizitiile ca fiind un element care va contribui in 2012 la proiectia de crestere cu 12,7% a pietei IT din Romania.

×