x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lansare - Vista si Office 2007

Lansare - Vista si Office 2007

de Alexandru Radescu    |    12 Dec 2006   •   00:00

Noul sistem de operare Windows Vista, varianta business, Office 2007, precum si Exchange 2007 au fost lansate oficial ieri in Romania de echipa Microsoft. La nivel mondial, se asteapta ca peste 200 de milioane de utilizatori sa foloseasca unul dintre noile produse pana la sfarsitul anului 2007, potrivit previziunilor reprezentantilor Microsoft.

"NU ESTE UN UP-GRADE". Noile produse sunt disponibile in prezent numai in limba engleza, urmand ca versiunile in limba romana sa apara peste cateva luni. Versiunile home user, precum si cele destinate organizatiilor care nu au licentiere de volum vor fi disponibile la data de 30 ianuarie 2007, au anuntat reprezentantii companiei. Printre noutatile aduse de Vista: instrumente de gestiune avansata a continutului, combinate cu functionalitati de protectie a datelor, cautare imbunatatita in sistem, noi functionalitati pentru utilizatorii mobile. In ceea ce priveste protectia copiilor, functia Parent Control beneficiaza de multiple optiuni.

BRAND NOU. In cadrul evenimentului, presedintele Altex, Dan Ostahie, a lansat, in parteneriat cu Microsoft, o linie de calculatoare sub marca Myria, livrate cu Windows Vista preinstalat.

×
Subiecte în articol: IT