x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lansări Nokia: primul Lumia dual-SIM şi un nou vârf de gamă

Lansări Nokia: primul Lumia dual-SIM şi un nou vârf de gamă

de Alexandru Radescu    |    03 Apr 2014   •   17:10
 Lansări Nokia: primul Lumia dual-SIM şi un nou vârf de gamă

Nokia a prezentat trei smartphone-uri Lumia bazate pe Windows Phone 8.1 şi a confirmat că noua versiune WP este programată să fie disponibilă pentru tot portofoliul Lumia Windows 8 ca actualizare over-the-air (Lumia Cyan), în această vară, în urma testelor şi aprobărilor din partea partenerilor.

Lumia 930

Nokia Lumia 930 este vârful de gamă pentru Windows Phone 8.1, oferind: cameră PureView de 20MP cu tehnologie optică ZEISS şi tehnologie Rich Recording avansată, prin Living Images; Ecranul este de 5 inci, arhitectura hardware se bazează pe un procesor quad-core Snapdragon la 2,2GHz, cu memorie RAM 2GB şi stocare internă de 32GB (fără card de memorie); vine cu conexiune 4G/LTE, filmare 1080p@30fps.

Nokia Lumia 930 urmează să fie lansat pe piaţă în iunie, începând cu Europa, Asia, Orientul Mijlociu şi India, la un preţ estimativ de 599 dolari înainte de taxe şi subvenţii.

Lumia 630 şi 635

Nokia Lumia 630 şi Lumia 635 se bazează tot pe platforma Windows Phone 8.1, la un preţuri accesibile. Livrările pentru Lumia 630 sunt programate pentru luna mai, începând cu Asia, India/Orientul Mijlociu, America de Sud şi Europa la un preţ de 159 de dolari pentru varianta single-SIM şi 169 dolari pentru varianta dual-SIM, înainte de taxe și subvenţii. Nokia Lumia 635 urmează să fie disponibil la nivel global, inclusiv în SUA din această vară, la un preţ de 189 de dolari, înainte de taxe şi subvenţii.

Cele două modele vin cu procesor quad core Snapdragon, camere foto (principale) de 5MP, memorie internernă de 8GB (plus card microSD).




 

×