x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Laptopuri de lux

Laptopuri de lux

08 Iul 2007   •   00:00

Sony a lansat recent pe piaţa romănească produsele VAIO din seriile TZ, respectiv FZ. Modelele disponibile sunt TZ11 XB/B, VGN-FZ11Z şi VGN-FZ11M. Seria VAIO TZ a mizat pe imbinarea portabilităţii şi performanţei cu un design deosebit, "Full Flat", cu o cameră web minusculă integrată.

Sony a lansat recent pe piaţa romănească produsele VAIO din seriile TZ, respectiv FZ. Modelele disponibile sunt TZ11 XB/B, VGN-FZ11Z şi VGN-FZ11M. Seria VAIO TZ a mizat pe imbinarea portabilităţii şi performanţei cu un design deosebit, "Full Flat", cu o cameră web minusculă integrată. Intrucăt feedback-ul din partea clienţilor acestui tip de produs a demonstrat că 74% dintre aceştia sunt de părere că balanţa dintre dimensiune şi greutate este foarte importantă, modelele din seria TZ sunt construite din fibră de carbon, pentru o greutate de 1,19 Kg, volumul ocupat fiind de 120 cc. Modelul este dotat cu Intel Core 2 Duo Ultra-Low Voltage, o memorie de 2GB DDR2 SDRAM, hard diskul putănd ajunge pănă la 100 GB. O nouă generaţie de monitoare, WXGA de 11,1 inchi, care cresc acurateţea culorilor cu pănă la 72%, fac modelul TZ ideal pentru vizionarea filmelor, oferind un aspect de 16:9.

PENTRU ACASĂ. Modelele din seria VAIO FZ sunt bazate pe tehnologia Intel Centrino, configurată pănă la 2 GB de RAM, capacitatea hard a discului poate ajunge la 200 GB, fiind destinate in special celor care folosesc notebookul acasă. In ciuda ecranului X-black de 15,4 inchi, seria FZ este compactă, capabilă să ruleze şi să editeze cu uşurinţă conţinut Full HD. Seria se distinge şi printr-o putere grafică foarte mare, datorată unităţii de procesare a plăcii video GeForce 8400 M GT. Modelul VGN-FZ11Z are incorporată o unitate optică Blu-ray, unitatea fiind capabilă şi de inregistrare, pentru fiecare disc oferindu-se 50 GB capacitate de stocare. Datorită setului de butoane AV dedicate, utilizatorul va descoperi că este foarte simplu şi convenabil de controlat un astfel de model pentru vizionarea unui film sau audiţia muzicală.

Vaio TZ11 XN/B

Procesor: Intel Core 2 Duo U7500

Memorie RAM: 2 GB DDR2 SDRAM

Hard disc: 100 GB

Procesor grafic:

Intel Graphics Media Accelerator 950

Securitate:

Recunoaştere a amprentei, TPM

Conectivitatea wireless: Bluetooth, Intel wireless LAN 802.11 a b g

×
Subiecte în articol: gadget