x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Mark Zuckerberg a anunţat lansarea Facebook Live

Mark Zuckerberg a anunţat lansarea Facebook Live

06 Apr 2016   •   18:02
Mark Zuckerberg a anunţat lansarea Facebook Live

Mark Zuckerberg a anunţat, miercuri, lansarea platformei Facebook Live, care are menirea de a facilita realizarea, distribuirea şi descoperirea videoclipurilor în timp real oriunde în lume.

”Astăzi lansăm Facebook Live pentru toată lumea - pentru a facilita realizarea, distribuirea şi descoperirea videoclipurilor live”, a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

”Facebook Live este ca şi când ai avea o cameră în buzunar. Oricine are un telefon acum are puterea de a transmite imagini oricui din lume. Când interacţionezi live, te simţi conectat într-un mod personal”, a mai notat fondatorul platformei.

Aceasta este o mare schimbare în modul de a comunica şi va crea noi oportunităţi pentru ca oamenii să fie conectaţi, potrivit lui Zuckerberg.

”Voi fi live, astăzi, în jurul orei 10.30 A.M. (ora locală, n.r.) şi voi răspunde întrebărilor despre noul produs”, a anunţat Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată la peste 45 de miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, cu 1,6 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: facebook live