x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Monitoare LED de la LG, colecţia de primăvară

Monitoare LED de la LG, colecţia de primăvară

de Alexandru Radescu    |    24 Mar 2011   •   16:08
Monitoare LED de la LG, colecţia de primăvară

LG va lansa pe piaţa din România noi serii de monitoare LED, între care se regăsesc: E90, E41 (consum redus de energie), E81 (Rezoluţie Super+) sau M50D.

“Am înregistrat prima cotă de piaţă pe segmentul de monitoare LCD, conform datelorGfK Retail and Technology, deţinând 22% din piaţă la nivelul anului 2010”, a declarat Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.

Monitorul E90 (foto) este considerat cel mai subţire model LED, cu o grosime de 7.2 mm. Cablurile de alimentare şi conexiune sunt “mascate” în spatele suportului, o inovaţie în materie de design ce poartă denumirea de cablare- EZ. În plus, modelul E90 consumă o cantitate mult mai mică de energie comparativ cu monitoarele LCD clasice iar LED-urile nu conţin mercur.

Cu un timp de răspuns de două 2 milisecunde, ecranul monitorului rămâne luminos şi clar chiar şi atunci când afişează secvenţe de acţiune.

Seria M50 asigură vizualizare HD datorită tunerului DTV încorporat care suportă MPEG4, DVBC, DVBT.

Fără a utiliza materiale periculoase în producţia monitorului, precum mercur sau halogen, tehnologia LED poate proteja mediul înconjurător prin reducerea consumului de energie (40% comparativ cu monitoarele clasice).

Preturile urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

×
Subiecte în articol: lg monitoare led