x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Motocicliştii au GPS-ul lor

Motocicliştii au GPS-ul lor

22 Mai 2007   •   00:00

Şi pentru motociclişti se anunţă o vară cu noutăţi: o altă versiune a sistemului de navigaţie pentru motocicletă, zumo 400, a cărui lansare a fost anunţată de Garmin pentru luna iunie. Conceput pentru motocicliştii profesionişti, aceştia se vor putea bucura de un design prietenos, cu o interfaţă intuitivă, butoane de control pentru măna stăngă şi butoane mari pe touch-screen.

Şi pentru motociclişti se anunţă o vară cu noutăţi: o altă versiune a sistemului de navigaţie pentru motocicletă, zumo 400, a cărui lansare a fost anunţată de Garmin pentru luna iunie. Conceput pentru motocicliştii profesionişti, aceştia se vor putea bucura de un design prietenos, cu o interfaţă intuitivă, butoane de control pentru măna stăngă şi butoane mari pe touch-screen. Zumo 400 este rezistent la apă şi include o bază de date cu puncte de interes precum hoteluri, ATM-uri sau benzinării.

AVERTIZARE.

Vitezomanii vor fi alertaţi cănd se apropie de camerele de supraveghere a traficului, care sunt memorate intr-o bază de date actualizată regulat. Cu ajutorul software-ului opţional MapSource, motocicliştii pot ţine un jurnal de bord detaliat, descărcăndu-şi excursiile preferate. Pot fi incărcate pe sistem rute planificate pe un PC şi pot fi impărtăşite cu alţi motociclişti prin cardul SD. Zumo acceptă şi hărţi electronice topografice pentru off-road. Opţiunile de securitate includ un sistem antifurt care il blochează pănă la introducerea unui cod PIN din 4 cifre. GPS-ul va ajunge in magazine vara aceasta, la un preţ de 881 USD, fără TVA.

×
Subiecte în articol: gadget