x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget NVIDIA lansează nouă generaţie de laptopuri de gaming Max-Q

NVIDIA lansează nouă generaţie de laptopuri de gaming Max-Q

01 Iun 2017   •   18:24
NVIDIA lansează nouă generaţie de laptopuri de gaming Max-Q

NVIDIA a lansat Max-Q, o nouă abordare în materie de design, prin intermediul căreia laptopurile de gaming sunt redefinite, devenind astfel mai subţiri, mai silenţioase şi mai rapide, care vor fi disponibile începând cu 27 iunie prin intermediul producătorilor şi furnizorilor de top la nivel mondialarată un comunicat al producătorului. 

Noile laptopuri vor fi disponibile la principalii producători OEM, începând cu 27 iunie. 

Max-Q, parte integrantă a misiunii NASA de lansare a oamenilor în spaţiu, este definit că punctul în care este maximizată presiunea aeronadinamica asupra unei rachete în timpul zborului atmosferic. Astfel, o rachetă este proiectată cu mare precizie în jurul Max-Q. iar NVIDIA a aplicat o filozofie similară în proiectarea laptopurilor de gaming, oferindu-le producătorilor OEM posibilitatea de a construi laptopuri care sunt de trei ori mai subţiri şi mai performanţe decât generaţia anterioară. 

Rezultatul este o platforma de jocuri care oferă o performanţă superioară, cu o grosime de doar 18 mm - la fel de subţire că un MacBook Air - şi care oferă cu până la 70% mai multă performanţă de gaming decât produsele disponibile în prezent pe piaţă. 

Avantajele Max-Q se datorează arhitecturii NVIDIA Pascal, cea mai eficientă arhitectură de procesare grafică din lume. 

Pentru a oferi performanţe superioare laptopurilor subţiri, NVIDIA a optimizat şi configurat arhitectură Pascal, obţinând o eficientă superioară. Datorită Max-Q, toate elementele sunt proiectate cu mare precizie - inclusiv laptopul, placă grafică, driverele şi componentele termice şi electrice - pentru a asigura o eficientă maximă. 

Definit de un mix între ştiinţă şi design, Max-Q duce activitatea de gaming pe laptop la un alt nivel. 

Plăci grafice puternice la eficientă maximă: Bazat pe arhitectură NVIDIA Pascal, placă grafică GeForce GTX 1080 este fabricată prin procesul FinFET de 16nm, fiind prevăzută cu o memorie GDDR5X de ultima generaţie. Max-Q combină o nouă modalitate de operare a plăcilor grafice pentru obţinerea unei eficiente maxime, cu optimizări cum ar fi o curbă de clocking optimizată de joasă tensiune, valorificând astfel performanţă de gaming şi, în acelaşi timp, reducând energia. 

Setări optime de redare: Pe lângă plăcile grafice eficiente care funcţionează la o eficientă maximă, driverele Game Ready au fost configurate pentru a oferi o eficientă optimă a sistemului, asigurând în acelaşi timp o experienţă superioară de gaming pentru jocurile de pe orice sistem. 

Soluţii termice avansate şi eficientă optimă a regulatorului: Pentru spori performanţele sistemelor, laptopurile Max-Q sunt proiectate cu un design sofisticat termic şi electric. Noile soluţii termice avansate, împreună cu o eficientă a regulatorului fără precedent permit performanţe superioare şi operaţiuni mai silenţioase, într-un laptop subţire de gaming, aceste rezultate fiind superioare faţă de cele obţinute de orice alt produs disponibil în prezent. 

Cu laptopurile Max-Q, cei pasionaţi de jocuri pot experimenta gaming şi entertainment de înalta rezoluţie şi fidelitate. Laptopurile Max-Q suportă integral platforma de gaming GeForce care vine cu cele mai noi tehnologii, drivere Game Ready, tehnologie de display NVIDIA G-SYNC, VR, gaming 4K şi multe altele. 

Laptopurile Max-Q sunt compatibile şi cu NVIDIA GeForce Experience, o platforma software completă care furnizează profiluri de joc automate cu scopul utilizării setărilor optime pentru o experienţă de joc adecvată. 

NVIDIA prezintă şi tehnologia NVIDIA WhisperMode, care limitează zgomotul produs de laptopuri în timpul rulării jocurilor. WhisperMode gestionează în mod inteligent rată de frame-uri şi configurează simultan setările grafice ideale pentru eficientă optimă. Astfel, este redus nivelul acustic al laptopurilor pentru gaming. Această tehnologie poate fi ajustată individual de fiecare utilizator al laptopurilor cu plăci grafice din seria Pascal şi va fi disponibilă prin intermediul unui update de software pentru GeForce Experience. 

Laptopurile MaxQ cu GeForce GTX 1080, 1070 sau 1060 vor fi disponibile începând cu 27 iunie prin intermediul producătorilor şi furnizorilor de top la nivel mondial, inclusiv Acer, Aftershock, Alienware, ASUS, Clevo, Dream Machine, ECT, Gigabyte, Hasee, HP, LDLC, Lenovo, Machenike, Maingear, Mechrevo, MSI, Multicom, Origin PC, PC Specialist, Sager, Scan, Terrans Force, Tronic'5 şi XoticPC. Specificaţiile, preţurile şi disponibilitatea pot varia. 

NVIDIA (NASDAQ: NVDA) este o companie producătoare de tehnologii IT care a pionierat computing-ul susţinut de GPU. Ţinteşte către cei mai solicitanţi clienţi din lume ? gamerii, designerii şi oamenii de ştiinţă ? cu produse, servicii şi software care oferă experienţe inedite în virtual reality, inteligenţă artificială, vizualizare şi maşini autonome.

AGERPRES

×