x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Optimus Max, noul smartphone 3D de la LG

Optimus Max, noul smartphone 3D de la LG

de Alexandru Radescu    |    22 Feb 2012   •   17:10
Optimus Max, noul smartphone 3D de la LG

LG pregateste lansarea celui de-al doilea smartphone 3D, modelul Optimus Max.
Sustinut de un procesor dual core la 1.2GHz si SO Android 2.3 Gingerbread, Optimus 3D Max are un ecran de 4 inci Gorilla Glas 2, camera foto de 5MP (dual lens), memorie interna de 8GB si functioneaza in retea HSPS 21Mbps. Bateria este de 1.520 mAh, terminalul fiind echipat si cu tehnologie NFC.

Intre noutati, functia 'Tag+' care permite schimbari automate ale setarilor: creeaza 'tag-uri' predefinite care sunt personalizate pentru anumite moduri precum 'modul pentru masina', 'modul pentru birou' sau 'modul silentios'. In functie de zona, tag-urile predefinite modifica automat setarea telefonului, inclusiv conexiunea Wi-Fi, bluetooth, GPS sau volumul sunetului.

Utilizatorii pot converti in 3D Google Earth, Google Maps sau alte itinerarii, folosind Convertorul 3D cu functii imbunatatite. Mai mult, fotografiile 3D sau filmele realizate cu Optimus 3D Max pot fi vizualizate intr-un singur ecran in format 2D, prin utilizarea unei taste Hot Key pozitionata pe o latura a telefonului pentru a permite trecerea rapida de la 2D la 3D.

Noul smartphone 3D de la LG vine cu un design imbunatatit: o grosime de doar 9.6 mm si o greutate de 148 de grame, carcasa eleganta, metalica si cu forme rotunde.

Utilizatorii vor beneficia in curand de functii aditionale, care vor fi disponibile printr-un sistem specific (Maintenance Release) sau printr-o aplicatie disponibila pe LG SmartWorld. Aceste functii includ: convertor HD, 'Range Finder' pentru a calcula distanta dintre camera foto si subiectul fotografiat (prin triangulare).

LG Optimus 3D Max va fi disponibil in Coreea de Sud incepand cu luna martie si va fi introdus treptat in diverse tari europene. Un upgrade Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru versiunea Android 2.3 Gingerbread va fi disponibil la scurt timp dupa lansare.

×