x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange Antivirus şi pentru PrePay

Orange Antivirus şi pentru PrePay

de Alexandru Radescu    |    19 Mar 2014   •   15:29
 Orange Antivirus şi pentru PrePay

 Începând de astăzi, aplicaţia “Orange Antivirus powered by Bitdefender” devine accesibilă şi clienţilor PrePay care folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android. Ea poate fi activată la fel ca în cazul abonaţilor, prin SMS la numărul 321 cu textul Antivirus, apelând *100# sau direct din “Contul meu Orange” şi costă 0.81 euro credit. Tot acum este disponibil şi un update al aplicaţiei, ce aduce în plus o funcţie numită Securitate aplicaţii, care evaluează toate aplicaţiile instalate în terminalul Android şi oferă utilizatorului un indice al confidenţialităţii datelor din dispozitiv.

Cuprins între 1 şi 100,  indicele oferă o perspectivă mai detaliată asupra informaţiilor personale la care aplicaţiile au acces. Astfel, cu cât indicele de siguranţă afişează un număr mai mare, cu atât aplicaţiile sunt mai sigure din prisma accesului la informaţii confidenţiale.

De la lansare (septembrie 2013) şi până la finalul lunii februarie 2014, Orange Antivirus a blocat viruşi pe 5895 dispozitive mobile (smartphone-uri şi tablete), cele mai întâlnite fiind cazurile în care viruşii trimit SMS la numere cu suprataxă.



 

×