x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pareri impartasite

Pareri impartasite

de Alexandru Trelea    |    19 Oct 2006   •   00:00
INTERNET > ADRESE UTILE
Romanului ii place sa isi spuna parerea. Fie ca este vorba despre politica, bani, masini sau muzica, el are intotdeauna ceva de spus. Si cum intalnirile la o bere pentru a pune lumea la cale s-au cam demodat, forumurile vin in ajutorul celor care au o parere pe care vor sa o impartaseasca.
  • www.softpedia.com
    Un site extrem de complex pentru toti pasionatii de calculatoare, dar nu numai. Aici poti gasi ultimele aparitii din lumea IT, dar si cele mai noi stiri din politica sau monden. O sectiune extrem de utila este cea de downloads, unde utilizatorii pot descarca o multime de programe shareware sau freeware.
    Cu aproape 70.000 de membri inregistrati, forumul acestui site este unul dintre cele mai mari din Romania. Aici poti gasi si face schimb de informatii despre orice subiect, de la electronica si programare pana la gradinarit si filme.
  • www.computergames.ro
    Acest site este dedicat exclusiv pasionatilor de computere, dar mai ales impatimitilor jocurilor. O multime de review-uri ale celor mai interesante jocuri te asteapta sa le citesti. De asemenea, poti downloada demo-uri sau patch-uri pentru jocurile preferate.
    In sectiunea de forum vei intalni gameri pasionati care pot sa te ajute sa treci de nivelurile grele la care ai ramas blocat. Iar daca nu ai rabdarea necesara pentru a reusi sa te descurci de unul singur, vei gasi o multime de cheat-uri care sa faca avansarea in joc mult mai facila.
  • www.masini.ro
    Uneori, alegerea unei masini poate fi foarte dificila. Cu atatea marci prezente pe piata, ai foarte multe optiuni, chiar daca bugetul iti este limitat. Pentru a te ajuta sa te hotarasti mai usor, iti stau la dispozitie cei peste 75.000 de utilizatori gata sa iti dea sfaturi si sa iti impartaseasca din experienta proprie. Indiferent de marca de masina care te intereseaza, vei gasi o sectiune dedicata ei, unde poti afla toate plusurile si minusurile unui anumit model. Si ca sa te asiguri ca nu te grabesti cu alegerea ta, in sectiunea news gasesti viitoarele lansari ale marilor companii.
  • www.muzicabuna.ro
    Daca vrei sa afli ce au mai facut artistii romani si ultimele noutati din muzica, trebuie sa vizitezi acest site. Ai ocazia sa asculti online gratuit o multime de melodii si poti vizualiza poze cu artistii preferati.
    In cadrul forumului poti face schimb de informatii cu fani ai acelorasi formatii ca si tine si poti afla ultimele barfe. De asemenea, ai ocazia sa votezi pentru artistii preferati in cadrul unor categorii variate, cum ar fi cea mai buna voce, cea mai buna prestatie live sau cei mai mari afoni.
  • www.gaiaonline.com
    Este site-ul cu cei mai multi utilizatori - peste 4.500.000 (da!, ai citit bine). Conceput mai mult pentru a fi un loc virtual decat un forum, acest site a atras atat de multe persoane datorita ingeniozitatii dovedite de creatori. Fiecare utilizator al forumului isi poate crea un personaj virtual, gen celor din desenele animate japoneze, cu care poate interactiona cu ceilalti useri. Exista si bani virtuali, pe care ii poti cheltui pe diferite produse necesare pentru dezvoltarea personajului care devine astfel imaginea ta pe forum.
  • ×
    Subiecte în articol: poţi