x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pentru iubitorii de acţiune: Action Cam AS20

Pentru iubitorii de acţiune: Action Cam AS20

de Alexandru Radescu    |    20 Iun 2014   •   16:29
 Pentru iubitorii de acţiune: Action Cam AS20

Pentru iubitorii activităţilor în aer liber, pe uscat, în apă sau în aer, Sony propune Action Cam AS20.Action Cam poate fi montată pe casca de biciclist sau folosită în saltul cu paraşuta iar un buton permite răsturnarea imaginii filmate atunci când camera este fixată pe ampenajul unui avion ultra-uşor.

Cam AS20 este echipată cu senzorul retro-iluminat CMOS Exmor R, care asigură filmări Full HD (1920 x 1080 60p/50p) şi fotografii. Obiectivul grand-angular ZEISS Tessar feră un unghi de cuprindere de 170 grade (sau 120 grade în regim SteadyShot). Înregistrarea la un bit-rate înalt, de până la 28Mbps, permite o captură precisă a detaliului.

Mişcările camerei sunt ţinute sub control de stabilizatorul optic SteadyShot, care reduce trepidaţiile şi vibraţia. Dispozitivul Wi-Fi încorporat conectează Action Cam cu dispozitivul portabil RM-LVR1 Live-View Remote. Disponibil ca accesoriu opţional, acest dispozitiv care se poate purta pe încheietura mâinii permite un control uşor al imaginilor şi poate lucra cu până la 5 camere Action Cam montate în locuri greu accesibile cum ar fi placa de surfing sau casca de protecţie. Autonomia bateriei este mai mare decât în cazul predecesorilor săi, oferind posibilitatea unei filmări pentru un interval de 130 de minute cu modul Wi-Fi pornit (sau 150 de minute cu Wi-Fi oprit).

Greutatea gadgetului, cu baterie, este de 83grame. Sony Action Cam AS20 va fi lansat comercial în luna iulie, la un preţ care urmează a fi anunţat ulterior.



×
Subiecte în articol: Action Cam AS20 gadget filmare