x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Play - Mp3 & Mp4

Play - Mp3 & Mp4

01 Mar 2007   •   00:00


Din sumar: Punctul 3G / Nokia N93 Profesionistul foto, video si business / Sunet MP3 / Imagine MP4 / Pocket PC Mio A701 / Cum alegi un player / Player mp3, mp4 / Cum am facut testul / Auto iPod / Cumparaturi pentru ele / Motoare de... raspunsuri / Controlul de la distanta Convertoare MP3 / Spellforce 2: Shadow Wars


GHISEUL RELOADED

editorial de CRISTI IONITA
In loc sa pleci grumazul la ghiseu in fata Mariei Sale Birocratul, dupa ce ai stat doua ore la coada, intri pe internet, completezi un formular si platesti cu cardul. Ce poate fi mai simplu de atat? Platesti cand vrei, depui actele cand ai chef si, cel mai important, scapi de sclipirea criminala din ochii amploaiatilor carora nu le-ai impins nimic pe sub masa. Raiul pe pamant!

In loc sa platesti o armata de functionari care sa plimbe hartii si sa puna stampile, construiesti un site. Da, ce-o sa zica domnu’ primar atunci cand varul fratelui cumnatei sefului de cabinet o sa ramana fara serviciu asa, doar pentru ca niste zanatici s-au apucat sa faca un site. Ii iei omului painea de la gura? Nu se poate! Cu ce o sa-si mai intretina saracul vila de la Breaza si copiii la facultate in State, daca pierde si postul asta amarat de bugetar?
Trebuie sa existe si o alta solutie!
Si atunci au construit e-guvernare.ro, apoi ghiseul.ro.

×