x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Playstation 3, razboiul doi

Playstation 3, razboiul doi

de Geo Scripcariu    |    20 Mai 2006   •   00:00
Playstation 3, razboiul doi

Daca pentru vanzarea Playstation 2 au fost instituite embargouri in mai multe tari nesigure ale lumii, intrucat anumite functii avansate implementate de cateva procesoare incluse in sistem ar fi putut fi utilizate de baieti rau intentionati, probabil ca in plin "razboi impotriva terorii" — pentru Playstation 3 urmeaza sa fie impus un embargo la nivel global si doar George W. Bush Jr plus, eventual, colaboratorii sai apropiati vor sta cu Condoleeza & consola in fata si se vor razboi cu inamicii... virtuali. Cert este ca lansarea consolei de jocuri Playstation 3 este anuntata de firma Sony Computer Entertainment pentru Japonia cel putin la 11 noiembrie anul curent. Se stie deja ca varianta cu memorie de 20 GB va costa 62.790 de yeni (circa 446 euro la cursul de astazi), iar cea cu 60 GB nu are inca pretul batut in cuie. Americanii vor cumpara aceleasi configuratii cu 499 $, respectiv 599 $.

ECHIPAMENT. Destul de piperat pentru un "simplu" joc, ar putea spune cineva, dar se stie deja ca Sony are planuri mari cu Playstation 3. Pentru a experimenta tot ce poate PS3 e nevoie insa de modelul 60 GB, care include un port HDMI, are capabilitati wireless LAN, drive optic Blu-ray si un cititor de Memory Stick/SD/card CompactFlash.

Alte capabilitati, cum ar fi AV Multi Output jack si iesire optica digital audio, sunt identice cu cele oferite de Playstation 2. In maruntaiele PS3 se gaseste un procesor capabil sa prelucreze video streamuri de 48Mbps, care este standardul filmelor pe discuri Blu-ray.

In plus, veti mai remarca 4 jack-uri USB 2.0, un port ethernet 1.000BASE-T si functionalitati Bluetooth 2.0.

×
Subiecte în articol: IT playstation