x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Primele televizoare cu Android pe piaţa din România

Primele televizoare cu Android pe piaţa din România

de Alexandru Radescu    |    01 Apr 2014   •   19:28
 Primele televizoare cu Android pe piaţa din România

Philips lansează pe piaţa din România primele televizoare cu platforma Android, versiunea 4.2.2 -Jelly Bean, asigurând performanţe superioare pentru conţinutul TV şi pentru jocuri. Prin accesul la aplicaţile disponibile în Google Play cât şi la cele Smart TV, deja disponibile, aceste modele ofera un conţinut video premium mai bogat şi mai multe jocuri decât la modelele Philips anterioare.

Televizoarele din Seria 8000 dispun de Ambilight pe trei şi patru laturi (proiectarea de lumină ambientală ).

De asemenea, Seria 8800 introduce şi primele modele 4K Ultra HD. Tehnologia Ultra HD/4K asigură o rezoluţie de patru ori mai mare decât la FullHD (3840 x 2160p), primele modele venind pe piaţa locală în vara anului trecut, la preţuri cuprinse între 22-26.000 euro.

Pe lângă modelele din seria 8000, Philips va aduce pe piaţa locală şi modele din noile serii 4000-7000, toate urmând a fi disponibile comercial în săptămânile următoare, la preţuri care urmează a fi anunţate. Televizoarele Philips vor interactiona şi mai bine cu smartphone-uri si tablete bazate pe Android, păstrând în acelasi timp conectivitatea cu dispozitivele Apple ce rulează iOS.

La evenimentul IFA 2013 (cel mai mare târg de tehnologie din lume, desfăşurat la Berlin), Philips-TP Vision a lansat primele sale modele 4K. Vârf de gamă: seria 9700 Ultra HD, de 84 de inci, la preţul de 15.000 euro.

Compania TP Vision este deţinută în proporţie de 70% de TPV şi de 30% de Royal Philips Electronics, cu sediul central în Olanda.





×