x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Reduceri de 35% pentru IMM-uri

Reduceri de 35% pentru IMM-uri

16 Noi 2006   •   00:00
Reduceri de 35% pentru IMM-uri

UPC-Astral propune companiilor o noua oferta pentru serviciile de internet, date si telefonie. Compania a redefinit oferta destinata segmentului business si, in acest moment, propune doua pachete de servicii integrate, cu doua linii telefonice, pana la 1.000 de minute incluse si conexiune internet permanenta de mare viteza (broadband).

Triple Play

UPC-Astral propune companiilor o noua oferta pentru serviciile de internet, date si telefonie. Compania a redefinit oferta destinata segmentului business si, in acest moment, propune doua pachete de servicii integrate, cu doua linii telefonice, pana la 1.000 de minute incluse si conexiune internet permanenta de mare viteza (broadband). In plus, la ambele pachete, compania ofera reduceri importante la abonamentul de telefonie:
PACHETE. Clientii care achizitioneaza pachetul de 58 de euro primesc abonamentul de internet cu viteza de 3Mbps si doua linii telefonice digitale cu 500 de minute de convorbiri gratuite in retelele fixe nationale incluse. Achizitionate separat, cele doua servicii ar costa cu 8 euro mai mult decat noua oferta.
Clientii care opteaza pentru pachetul de 79 de euro beneficiaza de abonamentul de internet cu viteza de 4 Mbps si doua linii telefonice digitale cu 1.000 de minute de convorbiri gratuite in retelele fixe nationale. Cele doua servicii ar costa cu 17 euro mai mult daca ar fi achizitionate separat.
BONUS. Pentru oricare dintre pachetele alese, companiile care se afla sub acoperirea retelei de televiziune prin cablu beneficiaza si de pachetul basic de televiziune. UPC-Astral asigura asistenta tehnica nonstop pentru aceste servicii. Pentru contractele de lunga durata, clientii pot obtine reduceri suplimentare de pana la 20%. UPC-Astral a devenit, in urma achizitiei companiei Astral Telecom de catre UPC Romania, cea mai mare companie de comunicatii prin cablu din Romania, avand peste 1.300.000 de clienti.

"Cele doua noi pachete de abonamente sunt concepute special pentru a satisface necesitatile companiilor de marime mica si mijlocie. Acestea combina cele doua servicii de comunicatii indispensabile in lumea afacerilor - telefonia si internetul - la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai competitive preturi"
Calin Geru, B2B Marketing Manager in cadrul UPC-Astral


  • Pagina prezentata de UPC
  • ×