x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Să jucaţi bine!

Să jucaţi bine!

22 Mai 2007   •   00:00

Microsoft a scos pe piaţă un gadget wireless numai bun pentru PC sau pentru consola Xbox 360, anume Xbox 360 Wireless Controller, care poate fi conectat la serviciul Xbox Live.

SĂ JUCAŢI BINE!

Microsoft a scos pe piaţă un gadget wireless numai bun pentru PC sau pentru consola Xbox 360, anume Xbox 360 Wireless Controller, care poate fi conectat la serviciul Xbox Live. Gamepad-ul este foarte asemănător cu Xbox controller S, are tot zece butoane, aranjate insă diferit faţă de vechea versiune. Timpul de răspuns este bun, chiar dacă distanţa dintre controller şi calculator este mare. Tehnologia integrată de 2,4 Ghz permite distanţarea pănă la aproximativ nouă metri de receiver. Jucăria este disponibilă la partenerii autorizaţi Microsoft cu 112 RON plus TVA. (AlinaVMunteanu)

MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7.000

"Divizia entertainment" de la Microsoft reuşeşte să surprindă şi prin altceva decăt consola xBox. Desktop 7.000 oferă o tastatură subţire de formă convexă şi mouse laser care comunică prin Bluetooth (receiver Bluetooth USB). Noul kit este compatibil şi cu Vista. Tastele din partea superioară a tastaturii (F1-12, precum şi Esc/PrtScn etc) au fost inlocuite cu "linii" sensibile la atingere. In partea dreaptă a tastaturii există butoane de mouse, dar nu beneficiază de numpad.

×
Subiecte în articol: gadget