x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Serviciu de transfer al datelor dintr-un telefon vechi într-un terminal nou, de la Vodafone

Serviciu de transfer al datelor dintr-un telefon vechi într-un terminal nou, de la Vodafone

14 Feb 2012   •   17:00

Operatorul Vodafone Romania a lansat un serviciu care permite transferul, indiferent de retea, a informatiilor dintr-un telefon vechi intr-un nou terminal, in conditii de siguranta si confidentialitate.

Serviciul 'Transfer Continut', oferit gratuit clientilor Vodafone, este disponibil in reteaua magazinelor operatorului si sustine si transferul informatiilor din telefon pe un stick sau card de date achizitionat de la operator.

Pentru clientii altor retele, serviciul este tarifat cu 20 de lei in cazul transferului datelor dintr-un telefon vechi in altul nou si cu 15 lei in situatia transferului informatiilor dintr-un telefon pe un card de memorie sau stick.

La achizitionarea unui nou telefon, la schimbarea acestuia sau la partajarea de informatii cu o alta persoana, utilizatorii isi pot transfera contactele, mesajele, fotografiile, clipurile, muzica, tonurile de apel si aplicatiile din vechiul terminal. De asemenea, serviciul poate fi utilizat si pentru a pastra pe un alt dispozitiv un back-up al informatiilor din telefon.

×