x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Şi giganţii vând rebuturi: modele Galaxy S5 şi iPhone 5, înlocuite de producători

Şi giganţii vând rebuturi: modele Galaxy S5 şi iPhone 5, înlocuite de producători

de Alexandru Radescu    |    28 Apr 2014   •   15:59
 Şi giganţii vând rebuturi: modele Galaxy S5 şi iPhone 5, înlocuite de producători

Galaxy S5 este noua navă amiral a coreenilor de la Samsung, lansată la nivel mondial în luna aprilie. Pe piaţa din România se vinde la un preţ de 3000 lei. Iată că Samsung a anunţat azi că au fost livrate pe piaţă modele Galaxy S5 cu camere foto nefuncţionale. Ca atare, cumpărătorii care reclamă această defecţiune, pot merge la service-urile producătorului sau la operatorii de la care au cumpărat produsul, modelele respective urmând a fi înlocuite. Potrivit unui comunicat din partea companiei coreene, modele Galaxy S5 cu această problemă tehnică au fost semnalate în SUA, dar şi în alte câteva ţări, relatează BBC News.

Samsung nu a precizat câte unităţi sunt afectate, specificând doar faptul că este vorba de anumite complicaţii la ROM (Read Only Memory).

Apple are probleme cu butonul de pornire...

De asemenea, Apple a anunţat zilele trecute că este gata să înlocuiască unele modele ale smartphone-ului său iPhone 5, al căror buton de pornire/oprire prezintă defecţiuni.

Un 'mic procent' de modele iPhone 5, fabricate în martie 2013, pot prezenta o anomalie în funcţionarea butonului pornit/oprit, acesta funcţionând cu intermitenţe sau deloc, a precizat Apple pe site-ul său oficial.

'Apple va înlocui mecanismul, în mod gratuit, la respectivele modele de iPhone 5 şi având un număr de serie', se precizează în comunicatul companiei.

Instrucţiuni şi o listă cu numere de serie au fost disponibile pe site-ul Apple, astfel încât utilizatorii de iPhone 5 să poată verifica dacă se afla sau în posesia unui model cu defecţiuni. 

Înlocuirea a devenit operaţională de vineri în SUA şi începând cu 2 mai şi în celelalte ţări.

×