x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Spectacol de IT, sunet si culoare

Spectacol de IT, sunet si culoare

25 Ian 2005   •   00:00

Managerii principalelor organizatii activand pe piata romaneasca si liderii comunitatii de business au participat la lansarea platformei de instruire interactiva AeL Enterprise, in cadrul unui spectacol de exceptie, de sunet, lumina si IT.

ORGANIZATOR. Gazda evenimentului, Irina Socol, directorul general al companiei SIVECO Romania
Compania SIVECO Romania, producatorul platformei AeL, vine astfel in intampinarea nevoii tot mai mari si mai des exprimate de instruire din mediul de afaceri romanesc.

"AeL Enterprise este un produs matur de care e nevoie mai mult acolo unde instruirea angajatilor duce nu la note bune, ci poate face diferenta dintre profit si pierdere. Am creat aceasta platforma cu nevoile celor peste 350 de clienti in minte, folosind cele mai bune practici mondiale in domeniu", declara Irina Socol, director general SIVECO Romania, in deschiderea evenimentului, desfasurat recent la Crowne Plaza. "AeL face ca toti angajatii unei companii, indiferent ca se afla la sediul central din Bucuresti, filiala din Cluj, punctul de lucru din Bacau sau reprezentanta din Belgrad sa beneficieze de acelasi curs, de aceeasi informatie, sa fie instruiti la fel, sa aplice aceleasi proceduri si sa fie influentati de aceeasi cultura a firmei sau institutiei, indiferent ca se intalnesc intr-o sala de curs sau ca raman la birourile proprii, pentru ca ii reuneste o platforma de instruire: Advanced eLearning."

Rezultatul efortului de dezvoltare depus de echipa SIVECO Romania nu a intarziat sa apara: in septembrie 2004, AeL a fost nominalizat de Comisia Europeana la European IST Prize, indeplinind cu brio criteriile stabilite de catre comitetul de evaluare al Comisiei Europene: continut inovativ, added-value in procesul de instruire, aplicabilitate in domenii diverese.

AeL Enterprise este singurul Sistem de Gestiune a Invatarii (Learning Management System) care acopera cele trei tipuri principale de instruiri:

Instruire Asincrona - in cadrul careia instructorul pregateste materialul si fiecare cursant il parcurge in ritm propriu

Instruire Sincrona, in clasa - in cadrul careia instructorul si cursantii se afla fizic in aceeasi incapere si pot comunica direct

Instruire Sincrona la distanta - in cadrul careia instructorul si cursantii pot comunica doar prin intermediul sistemului

"AeL Enterprise nu e un experiment, nu e o moda", spunea Florin Ilia, directorul Departamentului Internet Space din cadrul SIVECO Romania cu prilejul Galei de lansare. "E un produs solid, construit pe standarde si orientat spre nevoile celor care il folosesc, un instrument puternic, flexibil, usor de utilizat. AeL este mai mult decat software, e un prieten care te invata cum sa inveti."

Lansarea AeL Enterprise chiar la inceputul celui de-al 13-lea an de activitate al companiei SIVECO Romania este privita cu optimism de conducerea companiei, Irina Socol declarand la finalul evenimentului: "A fi primul presupune intotdeauna o responsabilitate fata de beneficiari. Noi ne-am obisnuit clientii sa aiba asteptari mari in ceea ce ne priveste. AeL Enterprise este primul produs romanesc de instruire asistata de calculator dedicat mediului corporatist. Ne vom stradui sa confirmam si de aceasta data asteptarile si sa ramanem numarul unu."
×
Subiecte în articol: IT instruire