x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Studiu - Profesori-roboti

Studiu - Profesori-roboti

28 Sep 2005   •   00:00

Copiii din Marea Britanie isi imagineaza un viitor transformat esential cu ajutorul tehnologiei, cu lectii care le vor fi predate de profesori-roboti si cu ore despre celebritati si despre limbile vorbite de extraterestri. Potrivit unui studiu realizat de AOL UK, numai unul din o suta de copii crede ca va merge pe jos pentru a ajunge dintr-un loc in altul.

CU CIPURI. Cei 600 de elevi care au raspuns la studiu cred ca vor mai exista profesori, insa 37% sunt convinsi ca acestia vor fi roboti. Doar 24% cred ca profesorii vor fi oameni, insa sunt convinsi ca acestia vor fi dotati cu microcipuri care pot fi schimbate astfel incat o singura persoana sa poata preda toate materiile din programul de studii.

O treime considera ca principala distractie o vor reprezenta bocancii cu propulsie, in timp ce alti 30% sustin ca si jet-pack-urile vor avea acelasi statut. In ceea ce priveste activitatile din prezent despre care considera ca vor continua sa fie populare, copiii au mentionat fotbalul (27%) si mersul cu bicicleta (23%).

×
Subiecte în articol: IT