x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Va urmareste miscarile

Va urmareste miscarile

10 Sep 2005   •   00:00
Va urmareste miscarile

Logitech a prezentat doua modele noi de camere web. QuickCam Sphere MP este capabila sa-si miste automat obiectivul pentru a urmari miscarile utilizatorului, folosindu-se de tehnologia face tracking. Are un senzor de 1,3 megapixeli. Cel de-al doilea model este QuickCam Pro 5000. Ambele camere web includ cateva tehnologii inovatoare.

EFECT. RightLight imbunatateste calitatea imaginii camerei web intr-o varietate de conditii de lumina. Combina caracteristicile senzorului cu un suport sofisticat si lentile de calitate superioara ce conduc la o sensibilitate mai mare la lumina si optimizeaza nuantele de culoare.

RightSound este o tehnologie de anulare a ecoului acustic si permite realizarea unor convorbiri de calitate utilizand microfonul incorporat in webcam.

Video Effects Software — software-ul pentru efecte video, primul de genul sau, le permite utilizatorilor sa-si modifice imaginea, transformandu-se in caractere animate tridimensionale (avataruri) care mimeaza precis miscarile fetei. Utilizatorii pot chiar sa adauge accesorii imaginii lor de pe ecran, cum ar fi ochelari sau chiar coroane. Software-ul este compatibil cu MSN Messenger Video Conversation, AOL Instant Messenger si Yahoo! Messenger.

SFERA
Creatorii QuickCam Sphere MP si-au propus sa schimbe modul in care oamenii participa la o conversatie video pe Internet. Obiectivul se misca prin intermediul unor motoare de mici dimensiuni. Aceasta caracteristica a fost combinata cu un software inteligent de face tracking si permite lentilei sa urmareasca subiectul — in sus si jos, la dreapta sau la stanga — daca acesta se misca pe scaun sau se misca liber prin camera. QuickCam Sphere MP se poate roti 128 de grade dintr-o parte in cealalta si 54 de grade de sus in jos.
×
Subiecte în articol: IT