x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WhatsApp se schimbă din nou: cum vor fi utilizatorii afectaţi

WhatsApp se schimbă din nou: cum vor fi utilizatorii afectaţi

13 Iul 2016   •   15:01
WhatsApp se schimbă din nou: cum vor fi utilizatorii afectaţi

WhatsApp a anunţat o nouă actualizare care aduce o serie de modificări pe care utilizatorii le vor sesiza cu siguranţă, informează Noobz.ro.

Cu peste un miliard de utilizatori activi, WhatsApp adaugă o nouă interfaţă pentru mesaje de la numere necunoscute. În vreme ce eram atenţi la apelurile video care au ajuns în sfârşit pe WhatsApp, o mică schimbare a fost făcută în interfaţa aplicaţiei de mesagerie gratuită.

În versiunea 2.16.139 a aplicaţiei, când primeşti un mesaj de la un număr necunoscut, de acum va apărea o interfaţă uşor modificată. Opţiunile sunt: report spam, block şi add to contacts.

Funcţia în sine nu este nouă, modificările constau de fapt în apariţie. Ca de obicei, poţi apăsa pe add to contacts (adaugă la contacte) apoi pe new (nou) pentru a salva numărul în agenda telefonului, dacă ai încredere în expeditor.

WhatsApp primeşte notificări persistente pentru clienţii web. Mai exatc, WhatsApp 2.16.90 beta are acum o funcţie specială: o notificare persistentă care apare când un client web este activ.

Află mai multe despre actualizare pe Noobz.ro

×
Subiecte în articol: whatsApp