x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget X10 Fusion. Sau ce oferă o tabletă convertibilă, românească, de 800 lei

X10 Fusion. Sau ce oferă o tabletă convertibilă, românească, de 800 lei

de Alexandru Radescu    |    16 Iun 2014   •   16:43
 X10 Fusion. Sau ce oferă o tabletă convertibilă, românească, de 800 lei

Evolio X10 Fusion este vârful gamei de tablete X-treme, fiind considerată nava amiral între gadget-urile companiei româneşti Evolio. Se bazează pe un un procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran de 10.1 inci, sunet Stereo (cu tehnologie X Boost Sound) şi autonomie sporită, bazată pe acumulator de 6800 mAh.

Sistemul de operare a tabletei Evolio X10 este Android 4.2 Jelly Bean ce include aplicaţii din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar şi aplicaţii de Social Media ca Facebook sau Pinterest.

Ecranul tabletei este HD, de tip Super IPS, având o rezoluţie de 1280x800 pixeli şi un format 16:9, ceea ce face gadgetul ideal pentru vizionarea de filme, vidoclipuri sau prezentări multimedia.

Camera foto principală este 2MP, spaţiul de stocare este de 16 GB, la care se adaugă card MicroSD. Memoria RAM este 1GB.

Ca toate tabletele gamei X-treme, şi X10 este echipată cu soft-ul de Securitate Norton Mobile Security, care pe lângă antivirus şi antimalware protejează datele şi în caz de furt. În cazul pierderii tabletei, soft-ul permite, prin internet, blocarea şi ştergerea datelor sau declanşarea unei alarme.

Elementele de conectivitate ale tabletei Evolio X10 sunt variate, aceasta dispunând de conexiune internet Wi-Fi, 802.11 B/G/N, Bluetooth, Audio Jack de 3,5 mm, porturi mini HDMI şi Micro SD iar greutatea ajunge la 850 de grame ( Conexiunea la internet se poate realiza şi prin modem extern 3G.

Cu tastatura inclusă, preţul tabletei Evolio X10 este de 800 lei.

 

 

 

 

 

×