x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 PANICA LA OLIMPIADA. Căderea unei camere TV de dimensiuni mari a produs rănirea a şapte persoane în Parcul Olimpic

PANICA LA OLIMPIADA. Căderea unei camere TV de dimensiuni mari a produs rănirea a şapte persoane în Parcul Olimpic

16 Aug 2016   •   11:36
PANICA LA OLIMPIADA. Căderea unei camere TV de dimensiuni mari a produs rănirea a şapte persoane în Parcul Olimpic

Şapte persoane au fost rănite luni în Parcul Olimpic în urma căderii unei camere de televiziune de dimensiuni mari ce era suspendată de un cablu şi care servea la transmisiunea oficială a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

Imaginile filmate de un alt dispozitiv au arătat camera suspendată, care transmitea imagini aeriene din Parcul Olimpic, căzând de la 20 de metri înălţime din motive necunoscute, în timp ce culisa rapid pe cablul de oţel care o susţinea.

"Conform autorităţilor medicale, şapte persoane au fost rănite fără gravitate şi au primit primul ajutor. Am deschis o anchetă în acest caz", se arată într-un comunicat al firmei OBS (Olympic Broadcasting Services), care asigură serviciul de producţie şi difuzare a imaginilor de la Jocuri.

Într-o primă fază, canalul brazilian TV Globo News a făcut referire la trei răniţi.

O femeie a fost evacuată pe o targă şi o alta a fost transportată cu o maşină electrică a organizatorilor JO la un punct de prim ajutor. O fetiţă de 11 ani a fost, de asemenea, rănită la un picior, după cum a anunţat Globo News.

În momentul accidentului, numeroşi suporteri se deplasau spre Arena Carioca unde trebuia să aibă loc meciul de baschet masculin Brazilia - Nigeria.

Sursa: AGERPRES

×