x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 RIO 2016: Simulare de agresiune împotriva fostului manechin Gisele Bundchen, la ceremonia de deschidere

RIO 2016: Simulare de agresiune împotriva fostului manechin Gisele Bundchen, la ceremonia de deschidere

02 Aug 2016   •   13:43
RIO 2016: Simulare de agresiune împotriva fostului manechin Gisele Bundchen, la ceremonia de deschidere

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august) va fi scena unei surprinzătoare simulări de agresiune împotriva fostului manechin brazilian Gisele Bundchen de către un individ al străzii, conform presei braziliene, citată de AFP.

Desfăşurarea ceremoniei de deschidere, programată vineri pe emblematicul stadion Maracana, a fost până acum un secret bine păstrat.

Dar de la repetiţia de duminică, presa braziliană a început să divulge câte ceva.

Conform cotidianului Folha de Sao Paulo şi site-ul de informaţii UOL, o scenă din ceremonie reţine atenţia: top-modelul poate fi văzut în timp ce merge cu graţie pe ritmurile melodiei "Garota de Ipanema", o clasică din repertoriul brazilian, atunci când este ''agresată" de un actor costumat într-un tânăr delincvent, o scenă de altfel obişnuită la Rio, oraş cu o criminalitate în creştere.

"Dar totul se încheie cu bine, după ce poliţia intervine şi o salvează pe Gisele", a adăugat UOL, precizând că "mesajul final al acestei scene este pacea".

Cotidianul O Dia, specializat în fapte diverse din oraşul carioca, a citat unul din actorii care participă la ceremonie şi care dezaprobă această scenă. "Ne-am plâns. Noi sperăm ca ea să nu fie menţinută", a declarat acesta.

Primul oraş din America de Sud care găzduieşte JO, Rio de Janeiro este confruntat cu o criminalitate ridicată, alimentată de sărăcie şi trafic de droguri.

85.000 de militari vor asigura protecţia celor 20.000 de sportivi şi oficiali, precum şi a turiştilor care se anunţă în număr de 500.000 de persoane. AGERPRES

×
Subiecte în articol: gisele bundchen rio 2016