x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Florin Andronescu: „Asistăm la o cursă contracronometru între sectorul public și cel privat, pentru a vedea cine achiziționează mai mult și cine deschide mai multe spital”

Florin Andronescu: „Asistăm la o cursă contracronometru între sectorul public și cel privat, pentru a vedea cine achiziționează mai mult și cine deschide mai multe spital”

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2024   •   15:45
Florin Andronescu: „Asistăm la o cursă contracronometru între sectorul public și cel privat, pentru a vedea cine achiziționează mai mult și cine deschide mai multe spital”
Sursa foto: Antena 3 CNN

Florin Andronescu, Co-fondator și Director Dezvoltare SANADOR, a participat astăzi la Conferința Națională RO 3.0 „Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România”, unde a subliniat rapiditatea schimbărilor din domeniul medical.

„Asistăm la o cursă contracronometru între sectorul public și cel privat, pentru a vedea cine achiziționează mai mult și cine deschide mai multe spitale. În București, această competiție este extrem de intensă. În ultimul an, au fost inaugurate patru spitale private,” a declarat Andronescu. „Această dinamică este benefică deoarece creează mai multe oportunități pentru pacienții români. Tehnologia atinge noi vârfuri, iar schimbările sunt evidente de la an la an.”

Evenimentul, organizat de postul de televiziune Antena 3 CNN, are loc joi, 20 iunie 2024, de la ora 09:00, la Centrul de conferințe Antena 3 CNN, The Mark, Clădirea Turn, Calea Griviței nr. 84-98, etaj 2, București.

Conferința, moderată de jurnalistul Adrian Ursu de la Antena 3 CNN, reprezintă o oportunitate excelentă pentru liderii din diverse companii de a-și prezenta viziunea și eforturile, contribuind astfel la modelarea unui viitor comun și promițător. Sub sloganul „Marile proiecte care mișcă România”, evenimentul reunește reprezentanți ai guvernului și ai mediului de afaceri pentru a discuta oportunitățile și provocările din sectoare cheie.

×