x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Ștefan Corneliu: Începe cel mai amplu program de colectare selectivă a deșeurilor în județul Dâmbovița

Ștefan Corneliu: Începe cel mai amplu program de colectare selectivă a deșeurilor în județul Dâmbovița

23 Feb 2022   •   17:49
Ștefan Corneliu: Începe cel mai amplu program de colectare selectivă a deșeurilor în județul Dâmbovița
Sursa foto: Stefan Corneliu/antena3

La 1 martie 2022 începe cel mai amplu program de colectare selectivă a deșeurilor în toate localitățile din județul Dâmbovița. Programul dispune de 360 de milioane de lei pe parcursul a 8 ani însă nu este de ajuns, după cum explică Ștefan Corneliu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, la Conferința Națională România Inteligentă "Managementul deşeurilor - de la sursă de amenzi, la resursă şi profit", organizată de Antena3 și Jurnalul.

"În România putem să dezvoltăm această industrie din toate punctele de vedere. Trebuie să vorbim de deșeuri și putem să fim din toate punctele de vedere mai atractivi. În județul Dâmbovița vorbeam, în urmă cu 17 ani, de gropi neconforme. 
Acum, la 1 martie 2022, vom începe cel mai mare program de colectare selectivă din județ. Săptămâna trecută am prezentat flota și programul de aproape 360 de milioane de lei, pe 8 ani, la nivelul județului, în care sunt incluse toate localitățile. Dar nu este de ajuns", explică Ștefan Corneliu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. 

×
Subiecte în articol: stefan corneliu deşeuri