x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Neplăceri cu locurile de parcare plătite

Neplăceri cu locurile de parcare plătite

09 Sep 2009   •   00:00



De circa trei luni, autobasculanta cu numărul de înmatriculare 35-B-3538, ce aparţine Unităţii de Mecanizare, Transporturi şi Construcţii Forestiere Militari, pendinte de Centrala de industrializare a Lemnului, parchează zilnic la domiciliul conducătorului auto, în Str. Caporal Anghelache Ivan nr. 6, bl. M-26, începând de la orele 18 până a doua zi, orele 7:30, inclusiv duminica. Pe lângă faptul că ne ocupă locurile de parcare pentru care noi plătim anual ADP Sector 5, la plecare ne deranjează prin ambalarea exage­rată a motorului şi fumul pe care-l scoate. Mă întreb, cine suportă costul carburanţilor şi uzura autovehiculului; sau şoferul are repartiţie pentru folosirea în interes personal a autobasculantei? Aştept răspunsul pe adresa: Dumitru Bădescu, căsuţa poştală 56, oficiul poştal 51, cod 76550." De răspuns nu vă poate răspunde decât mai sus menţionata unitate, sau Centrala de Industrializare a Lemnului, aflată în subordinea MILMC.


Semnalând ceea ce mulţi dintre dumneavoastră ştiaţi prea bine, stimaţi cititori - faptul că este foarte greu să găseşti un timbru fiscal de
3 lei, articolul apărut în Flacăra de la 23 iunie se încheia astfel: "Îi lăsăm pe cei în drept să ia urgent măsurile cuve­nite".
Cei în drept, cu alte cuvinte Di­recţia Generală Comercială a mu­ni­cipiului Bucureşti, n-au rămas ne­păsători la acest semnal de alarmă. Dovadă, rândurile sosite de curând la redacţie: "Referitor la articolul «Taxă la timbru» realizat de Roxana Paicu, vă informăm că deşi ICL «Tutunul» s-a aprovizionat conform contractului încheiat cu DPMB, totuşi, din cauza populaţiei atrase pe numeroasele şantiere ale Capitalei, cererea a crescut foarte mult, ceea ce creează greutăţi în apro­vizionare. ICL «Tutunul» a luat acum măsuri de aprovizionare su­plimentară pentru satisfacerea în cât mai bune condiţiuni a cererii populaţiei".


"Mă numesc Costenciuc Silvestru, am 26 de ani şi locuiesc în Iaşi, Bd. Dacia nr. 57, bloc D D-6, ap. 1. Sunt alergic la praf şi la puful de găină. Cu toate că am înlocuit toate pernele de puf cu unele de burete, crizele sunt foarte dese. De aceea, am citit cu foarte mare bucurie în revista dumneavoastră la rubrica «cu simţul datoriei faţă de cetăţean» de la 12 mai a.c., articolul semnat de Liviu Timbus, intitulat «Le veţi lua după sfa­tul medicului», prin care ni se aduce la cunoştinţă crearea de un me­rituos colectiv de cercetători, a me­di­ca­men­tului cu efecte antialergice «Ifo­digrel». Ceea ce aş dori de la semnatarul articolului, este să ne specifice adresele exacte ale unită­ţilor medicale ce tratează astmul bronşic cu «Ifodigrel»."
Aşa cum, de altfel, se arăta în articolul menţionat, tratamentul cu "Ifodigrel" se face la Spitalul oră­şenesc din Aleşd, judeţul Bihor şi la Hotelul Lotus din staţiunea "Felix" - Oradea. Se recomandă ca, în prea­labil, să vă adresaţi acestor unităţi sanitare telefonic sau în scris.
Flacăra, nr. 32/1989

×
Subiecte în articol: special