x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Băsescu a fost aproape de paralizie

Băsescu a fost aproape de paralizie

de Adrian Mogos    |    28 Mar 2011   •   15:15
Băsescu a fost aproape de paralizie

158578-1851709-mediafax-foto-bogdan-baraghin.jpgPe 9 mai 2006, un document neclasificat vorbea despre operaţia de hernie de disc a preşedintelui Băsescu.

"Preşedintele României Traian Băsescu a fost supus unei operaţii pentru hernie de disc în dimineaţa zilei de 9 mai, marţi, la Spitalul Universităţii din Viena, Allgemeines Krakenhaus.

El a fost transportat cu un avion în seara precedentă. Un comunicat de presă al Preşedinţiei arată că doctorii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea lui Băsescu şi anticipează că timpul de recuperare va fi de aproximativ şapte zile.

158575-untitled-1.jpgPrimul raport despre durerile lui Băsescu a apărut în seara zilei de duminică, 7 mai, când el a fost internat la Secţie de Urgenţă a Spitalului Universitar din Bucureşti.
Consilierul prezidenţial Claudiu Săftoiu i-a spus ofiţerului politic al ambasadei că Băsescu simţea amorţeli în partea de jos a corpului, iar doctorii au fost îngrijoraţi de o posibilă paralizie dacă nu va fi operat imediat.
Săftoiu a adăugat că Băsescu "a strâns din dinţi" şi s-a comportat ca şi când nu ar fi avut nici un disconfort, dar membrii staff-ului îi vedeau clar durerea".

Citiţi toate articolele Wkileaks România - Jurnalul Naţional

×