x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Băsescu, la mitingul din Piaţa Constituţiei

Băsescu, la mitingul din Piaţa Constituţiei

de Gabriela Antoniu    |    22 Apr 2007   •   00:00
Băsescu, la mitingul din Piaţa Constituţiei

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a sosit in această seară, la ora18.55, la mitingul din Piaţa Con-stituţiei, el fiind intampi-nat cu urale de manifestanţi.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a sosit in această seară, la ora 18.55, la mitingul din Piaţa Constituţiei, el fiind intampinat cu urale de manifestanţi.

Băsescu a ajuns in piaţă la volanul maşinii sale, avand-o in dreapta pe fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei care s-a urcat pe scena şI a ţinut un discurs.

"Societatea civila şi fiecare in parte trebuie sa spuna ce crede şi ce vrea. O parte din politicienii care au votat in Parlament (n.r. suspendarea preşedintelui Băsescu) au fost cercetaţi şi trimişi in judecata. Alţii sunt in curs de cercetare. Votul lor arata ca le e frica de o justiţie independenta şi evident, le e frica de reforma clasei politice, pentru ca asta inseamna reformarea lor şi plecarea lor acasa. Asta a fost semnificaţia votului. Eu nu sunt solidara cu astfel de politicieni, nu am fost in cei doi ani şi nu o sa fiu niciodata. Sunt solidara cu dumneavoastra. Sa nu-i lasam sa ne fure viitorul!", a spus Macovei.

La miting, unde participă aproximativ 6000 de persoane, participanţii poartă pancarte cu mesaje de susţinere a lui Băsescu, scandează "Băsescu" , "Jos Tăriceanu!". Unii dintre ei s-au prins intr-o horă, in mijlocul mulţimii, pe melodiile trupei etno Ro-Mania.

×
Subiecte în articol: basescu eveniment