x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Copil de doi ani, în comă la Spitalul „Marie Curie” din Capitală

Copil de doi ani, în comă la Spitalul „Marie Curie” din Capitală

22 Aug 2008   •   00:00

16:30 • Micuţul a fost internat, iniţial, la Spitalul Bagdasar, cu tumefacţii, echimoze pe faţă şi lovituri la cap, potrivit purtătorului de cuvînt al spitalului, Dr. Florin Bica. În prezent, copilul se află la "Marie Curie", spital clinic de urgenţă pentru copii.

Micuţul a fost internat, iniţial, la Spitalul Bagdasar, cu tumefacţii, echimoze pe faţă şi lovituri la cap, potrivit purtătorului de cuvînt al spitalului, Dr. Florin Bica. În prezent, copilul se află la "Marie Curie", spital clinic de urgenţă pentru copii.


VIOLENŢĂ. Copilul de doi ani aflat în comă la Spitalul Bagdasar a fost mutat, în această după-amiază, la Spitalul "Marie Curie", iar părinţii sunt suspectaţi că i-ar fi provocat acestuia rănile şi contuziile care l-au adus în stare gravă. Părinţii copilului susţin că acesta s-a rănit în urma unei căzături de pe tobogan. Poliţiştii vor investiga cazul şi se vor putea pronunţa de-abia după ce Institutul de Medicină Legală va stabili natura rănilor şi a contuziilor. "Poliţia are nevoie de certificatul medico-legal pentru a trage o concluzie în acest caz şi pentru a lua măsurile care se impun, conform legii", a precizat purtătorul de cuvînt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan. Micuţul fusese internat, iniţial, la Spitalul Bagdasar, cu tumefacţii, echimoze pe faţă şi lovituri la cap, potrivit purtătorului de cuvînt al spitalului, Dr. Florin Bica. Mutarea la "Marie Curie" s-a produs deoarece această unitate sanitară este spital clinic de urgenţă pentru copii. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special marie curie