x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special După vot, la curse

După vot, la curse

de Lucian Florea    |    20 Mai 2007   •   00:00
După vot, la curse

Prima zi de week-end a scos un număr mare de bucureşteni in stradă, in ciuda vremii mohorăte.


Prima zi de week-end a scos un număr mare de bucureşteni in stradă, in ciuda vremii mohorăte.

Oamenii nu s-au inghesuit la urne, ci la competiţia auto de la Palatul Parlamentului. Faţă de ziua precedentă, bolizii au atras şi atenţia VIP-urilor, care şi-au făcut apariţia in tribune. După vot, premierul Tăriceanu a venit insoţit de foste glorii ale automobilismului romănesc, iar primarul general, Adriean Videanu, a făcut un tur pe la boxele echipelor FIA GT3, alături de Hartmut Meyer, organizatorul evenimentului Bucharest Challenge 2007.


CONCURS. Motoarele puternice au răsunat pe circuit in prima cursă de Formula 3 britanică. Estonianul Marko Asmer, cu un bolid Dallara F307 Mercedes HWA, a căştigat competiţia. "Cursa nu a fost atăt de fantastică, dar circuitul este foarte rapid şi mi-a plăcut foarte mult. Romănii au făcut un lucru deosebit cu acest circuit", a declarat Asmer. Asta deşi unii participanţi au afirmat că Bucharest Ring este singurul traseu din Europa pe suprafaţa căruia se află guri de canalizare.

CĂINE PE PISTĂ. Cursa din cadrul Campionatului European FIA GT 3 a fost marcată de un incident. Piloţii au fost opriţi pentru scurt timp din goana spre linia de sosire după ce un căine a inşelat vigilenţa agenţilor de pază şi a pătruns pe circuit. Competiţia GT 3 a fost căştigată de echipajul Ian Khan/Stephane Daoudi (JMB Racing Ferrari).

×
Subiecte în articol: eveniment