x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

02 Mar 2008   •   00:00

INHGA a emis ieri seară o avertizare hidrologică cod portocaliu pentru judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Alba, Timiş, Caraş-Severin.

Cod portocaliu - Inundaţii şi vijelii în ţară

 

 

INHGA a emis ieri seară o avertizare hidrologică cod portocaliu pentru judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Alba, Timiş, Caraş-Severin. Ieri, gospodăriile din mai multe localităţi din Maramureş au fost inundate, iar două drumuri judeţene au fost blocate. Grave probleme s-au înregistrat în comuna Botiza, unde 50 de familii au fost evacuate pentru câteva ore, după ce râul care trece localitatea a inundat curţile. Tot ieri s-au înregistrat vijelii puternice în Oradea, Bihor, Arad şi pe Valea Pra

 

 

 

 

 

 

Munaf a scăpat de spânzurătoare

Avocaţii lui Mohammad Munaf au anunţat Curtea Supremă a SUA că o Curte de Apel irakiană a anulat condamnarea la moarte a acestuia, informează Mediafax. Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian au salutat decizia. Munaf fusese condamnat la spânzurătoare pentru răpirea, în 2005, a trei jurnalişti români în Irak.

 

 

 

CE “ar saluta” un interlocutor stabil

Comisia Europeană “ar saluta prezenţa unui interlocutor permanent pe probleme de justiţie în România”, chiar dacă nu comentează numiri sau demiteri de miniştri în statele comunitare. Aceasta este poziţia exprimată de Mark Gray, purtător de cuvânt al CE, după numirea lui Cătălin Predoiu în fruntea Ministerului Justiţiei, informează Mediafax. Oficialul a mai precizat că deocamdată Comisia nu a început lucrările pentru noul raport pe tema justiţiei, care urmează să fie publicat în vară.

×
Subiecte în articol: eveniment