x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Mar 2008   •   00:00

Bucureşti - Zilele frumuseţii pentru doamne

Profesionişti din domenii dedicate înfrumuseţării s-au reunit în acest week-end, la Sala Polivalentă, pentru “Zilele frumuseţii – Estetika & Wellness 2008”. Cu acest prilej vor fi promovate produse care ţin de sfera esteticii aplicate, din domenii precum aparatologie, medicină estetică, Spa şi coafură.

 

Paris - Cecilia Sarkozy nu a primit SMS

Cecilia Ciganer-Albeniz, fosta soţie a preşedintelui Franţei, a negat vineri, în faţa Poliţiei, existenţa vreunui mesaj telefonic pe care, potrivit unui site internet, l-ar fi primit de la Nicolas Sarkozy înainte de căsătoria acestuia cu Carla Bruni. Fosta prima doamnă a Franţei a fost audiată ca martor de Poliţia din Paris, după ce Nicolas Sarkozy a depus o plângere pentru “fals şi uz de fals” împotriva site-ului nouvelobs.com, pagina online a săptămânalului Le Nouvel Observateur.

 

Vånt puternic - Iar nu funcţionează telecabinele

Telecabinele din staţiunile montane Buşteni şi Bâlea Lac nu funcţionează deloc, iar cea din staţiunea Sinaia nu ajunge la Cota 2.000, oprindu-se la Cota 1.400, din cauza vântului puternic şi a chiciurii care s-a aşezat pe cabluri la altitudini mari. Acesta este al patrulea sfârşit de săptămână consecutiv în care funcţionarea instalaţiilor de transport pe cablu din staţiunile montane este afectată de condiţiile meteorologice nefavorabile.

×
Subiecte în articol: eveniment