x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

de Jurnalul National    |    30 Mar 2008   •   00:00

Penitenciar - Deţinut evadat de la Rahova

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova din Capitală, condamnat pentru furt calificat, a evadat ieri, &

Penitenciar - Deţinut evadat de la Rahova

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova din Capitală, condamnat pentru furt calificat, a evadat ieri, în jurul orei 14:45, în timp ce se afla într-o secţie exterioară a închisorii. Ilie Florian Neagu are 18 ani şi era ţinut într-un regim mai lejer de detenţie pentru că avea de executat o pedeapsă mai mică de un an. La închiderea ediţiei, fugarul era căutat de gardienii penitenciarului şi de poliţiştii din toată Capitala. (L.F.)

 

MNLR - Ultimul omagiu pentru Pruteanu

Fostul lingvist şi om de cultură George Pruteanu a fost omagiat ieri de Ion Iliescu, de “emisari” ai partidelor politice, dar şi de mulţi admiratori, oameni simpli care au vrut să-şi ia adio de la “avocatul” limbii române. Trupul neînsufleţit al omului de litere a fost depus în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române (MNLR). Pruteanu s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 61 de ani, în urma unui infarct. (Diana Chirilă)

 

Vaslui - Maşină lovită de Săgeata Albastră

Patru persoane au murit ieri dimineaţă după ce maşina în care se aflau, un Renault Clio, a fost lovită în plin de un tren Săgeata Albastră pe o trecere la nivel cu calea ferată. Accidentul s-a produs în localitatea vasluiană Floreni. Victimele aveau vârste cuprinse între 48 şi 60 de ani, erau din Tulcea şi se deplasau spre municipiul Huşi, la rude. Primele cercetări arată că vina îi aparţine şoferului, care nu s-ar fi asigurat.

×
Subiecte în articol: eveniment