x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info eveniment 17 iunie 2007

Info eveniment 17 iunie 2007

17 Iun 2007   •   00:00

Anchetă - Sinucidere din cauza unei note?

Poliţia Judeţeană Buzău a declanşat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre sinucidere in cazul unei fetiţe de 11 ani, care a murit la spital, intoxicată cu o substanţă necunoscută. Părinţii acesteia spun că fetei i s-a făcut rău, in urma unei discuţii avute din cauza unei medii de 9 la limba engleză.

Craiova - Militari leşinaţi din cauza căldurii

Patru militari aflaţi, sămbătă, in Piaţa Prefecturii din Craiova, pentru a depune jurămăntul, in prezenţa ministrului Apărării, au avut nevoie de ingrijiri medicale după ce li s-a făcut rău din cauza căldurii, transmite Mediafax. Peste 400 de militari, din care 17 femei, s-au pregătit timp de opt săptămăni in cadrul batalionului de transmisiuni "Fraţii Buzeşti", urmănd ca, după depunerea jurămăntului, să fie angajaţi cu contract de muncă in cadrul Armatei romăne.

Precipitaţii - Serbări cu grindină la Bălea Lac

In acest week-end au loc la Bălea Lac Serbările Estivale ale Zăpezii. Ieri, evenimentul a fost stricat de grindina care a căzut in Munţii Făgăraş, astfel că turiştii au fost nevoiţi să stea in cabane. De suferit au avut doar cei care au venit cu corturile. Precipitaţii serioase s-au mai inregistrat şi pe Valea Prahovei. De asemenea, tot din cauza ploilor, traficul pe Transfăgărăşan a fost blocat.

×
Subiecte în articol: eveniment