x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Alina Puşcaş se mărită: “Am zis «Da!» imediat”

Alina Puşcaş se mărită: “Am zis «Da!» imediat”

de Anca Nicoleanu    |    21 Feb 2013   •   21:32
Alina Puşcaş se mărită: “Am zis «Da!» imediat”
INEL. Anul ăsta, Alina Puşcaş, frumoasa prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva”, îşi pune verigheta pe deget. “Fac doar cununia civilă, într-un cadru ceva mai intim, adică doar cu familiile noastre. Cred că la anul facem şi cununia religioasă”. Cum a cerut-o Viktor? “M-a cerut la şase luni de la momentul în care ne-am cunoscut. A ales o variantă sigură de cerere în căsătorie. Mi-a oferit inelul de Crăciun, cadou de la Moşu'... Nu am auzit până acum pe nimeni să refuze un cadou de la Moş Crăciun, aşa că am zis “Da” imediat (râde)”.

DISTRACŢIE. Alina e impresionată de concurenţii celui de-al treilea sezon al show-ului pe care-l prezintă la Antena 1, care “se înţeleg extrem de bine, sunt simpatici şi au chef de distracţie. La filmări râdem încontinuu. Chiar mă simt foarte norocoasă că sunt prezentatoarea acestui show. Toţi merită nota 20, nu 12!!! (râde). Sunt bucuroasă că am parte de patru băieţi foarte spontani, simpatici, frumuşei, talentaţi şi cu totul implicaţi în tot ceea ce se întâmplă pe scenă.” Alina Puşcaş spune că cel care s-a adaptat din prima este Pepe, iar cea mai timidă a fost Ioana Anuţa, fosta concurentă de la X Factor, alias Jo, căreia “nu i-a fost uşor să se trezească brusc între toţi ceilalţi şapte concurenţi care au ani şi ani de experienţă în spate”. Deşi toată lumea se aştepta să se rămână pe nişte tipologii clare în acest sezon, ei bine, surpriză: “Nimeni nu seamănă cu nimeni, nimeni nu înlocuieşte pe nimeni. Fiecare este unic şi cu o tipologie pe care nu o regăseşti în celelalte sezoane. Ştiu că majoritatea telespectatorilor au tendinţa să o compare pe Rona (n.n. Hartner) cu Maria (n.n. Buză), dar nu este cazul. Asemănarea dintre ele două este că au amândouă o energie molipsitoare, dar ca artiste sunt foarte diferite”. Doar juraţii au rămas aceiaşi pentru că, nu-i aşa, “nu aveam cum să ne despărţim sub nici o formă de vreunul. Nu putem distruge Karma Jurizării (râde)”.

DUET. Există însă şi alte schimbări, în afara concurenţilor. În primul rând, a fost înlocuită echipa de machiaj. În al doilea rând,  juriul decide câte un duet, alegând dintre concurenţi cele mai inedite combinaţii. “Aceste duete sunt un fel de elemente surpriză pentru public şi chiar şi pentru concurenţi care, practic, implicaţi fiind în această nouă provocare trebuie să muncească de două ori mai mult”. Inclusiv Alina se va “transforma” sezonul ăsta, “la cererea producătorilor” şi va “presta” un duet: “Este vorba de un duet alături de Cosmin (n.n. Seleşi, partenerul ei de prezentare), dar nu vă pot da detalii, pentru că mi se taie din salariu (râde)”. La filmări, mai spune ea, “se râde cu lacrimi atunci când avem travestiuri, se râde la glume foarte bune, iar atunci când poate suntem în pauză de glume la adresa personajelor, Temişan şi Aradits au grijă să nu ne odihnim şi-l "abordează" pe Cosmin, care niciodată nu le rămâne dator cu vreo replică”.

NERVI. Alina a prezentat şi primul sezon al show-ului Top Chef, unde s-au gătit într-un mare fel toate minunăţiile pământului. Cum rezista la Top Chef, printre bunătăţi? “(Râde)Oooooooffffff........ppphhhooooaaaaaa.....Oribilă întrebare (râde) Nu mi-e uşor să mă abţin de la mâncare şi mai ales de la dulciuri... Păi am noroc că platoul este foarte înalt şi foarte mare şi mirosurile combinate nu mai ajung chiar atât de pregnante la mine, plus de asta când se degusta, eu mă uitam în altă parte... Mă rog, folosesc tot felul de tehnici de a evita să ajung în faţa farfuriilor”. Ce mănâncă să se păstreze aşa de subţire?  “Chiar m-am uitat sâmbătă la mine - mi-e greu să o fac - şi am murit de nervi pentru că pe sticlă par cam mare (râde). Aşadar, subţire cum spui, poate dacă mă vezi pe stradă (râde). Mănânc mult peşte, salate, brânzeturi, supe uşoare, orez, fructe... din când în când mai abuzez de ciocolată sau prăjituri (râde).”

FASCINANT. Am întrebat-o de ce să stau în faţa televizorului sâmbătă seara, să mă uit la Antena 1, la “Te cunosc de undeva”, şi nu se mai oprea din răspuns: “Trebuie să te uiţi pentru că este cel mai bun program de divertisment, votat de telespectatori prin Tvmania, pentru că este fascinant să vezi cum artişti talentaţi din România pot lua chipul unor mari artişti contemporani sau nu, naţionali şi internaţionali, pentru că este absolut delicios pentru femei să vadă că şi bărbaţii reprezentaţi de Pepe, Şerban, Andrei şi Sonny Flame suferă atunci când trebuie să facă travestiuri şi ajung la partea cu epilatul sau purtatul tocurilor, pentru că se spun cele mai haioase şi decente glume spontane, pentru că este o emisiune care are toate atuurile necesare să te facă să nu mai ieşi sâmbătă seara să mănânci la resaurant, ci în faţa televizorului şi după, încărcat de energia pe care ţi-o transmite, poţi ieşi în club (râde)”.

×
Subiecte în articol: alina puscas