x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special KYLIE MINOGUE, UN NOU PARFUM ISPITITOR/Ultrafeminin. Dare to wear!

KYLIE MINOGUE, UN NOU PARFUM ISPITITOR/Ultrafeminin. Dare to wear!

de Loreta Popa    |    22 Feb 2009   •   00:00

Sofisticată şi strălucitoare, Kylie Minogue este admirată în toată lumea pentru stilul ei personal. Esenţa eleganţei sale naturale a fost capturată într-un parfum stilat, florat, moscat:  Kylie Minogue Couture, disponibil din februarie 2009.





Frecvent votată cel mai bine îmbracată vedetă, prima cântăreaţă care a avut propria expoziţie de modă (găzduită de Muzeul V&A din Londra în 2007), Kylie Minogue combină armonios un stil de trend-setter cu chic-ul parizian. Un adevărat fashion icon, ea ştie mereu cum să combine hainele, astfel încât să creeze un look original, reuşind nu doar să poarte hainele, ci chiar să le interpreteze. Kylie este muza celor mai renumiţi designeri, iar aceştia i-au creat costumele din ultimul turneu. Oriunde merge inspiră prin flerul său înnăscut pentru modă. Cu parfumul "Couture" a dorit să creeze o aromă modernă, sofisticată, pentru toate femeile cu un puternic simţ al stilului. A ales acest nume deoarece "Couture" reprezintă esenţa, sufletul modei.

Kylie Minogue Couture înfăţisează noua aură a lui Kylie, al cărei zâmbet radiant este expresia pasiunii cu care trăieşte. Acest parfum ultrafeminin se deschide cu un buchet de cireşe amare, flori de lămâi şi violete. Treptat, ajungi la inima sa de ylang ylang, iasomie şi floarea pasiunii, care radiază o aromă subtilă, exotică. Baza sa puternică este formată din mosc şi îţi creează senzaţia moliciunii caşmirului, în timp ce aroma şerbetului de vanilie persistă lângă eleganţa atemporală a cedrului alb. Rezultatul relevă o nouă dimensiune a lui Kylie. Parfumul creat în jurul personalităţii ei este asemenea unei creaţii couture a unui celebru designer, iradiind o alură strălucitoare, memorabilă şi proprie stilului lui Kylie.

O combinaţie incitantă de stil şi glamour, Kylie Minogue Couture radiază eleganţă şi modernitate.

×
Subiecte în articol: kylie esenţe tari