x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Miting pro-Băsescu

Miting pro-Băsescu

21 Apr 2007   •   00:00

Primăria Capitalei a aprobat ieri desfăşurarea unei manifestaţii pro-Băsescu în Piaţa Constituţiei, care va avea loc duminică şi la care şi-au anunţat participarea 10.000 de persoane.

Mitingul este organizat de Fundaţia pentru Înfrumuseţarea Capitalei şi Asociaţia pentru Siguranţa Cetăţenilor. Cele două organizaţii nonguvernamentale au depus ieri-dimineaţă solicitarea pentru organizarea manifestaţiei, cererea lor fiind aprobată de municipalitate în cursul după-amiezii.

Acţiunea va avea loc duminică, între orele 17:00-22:00, la aceasta anunţându-şi participarea 10.000 de persoane. Câteva mii de persoane au participat joi la o manifestaţie spontană în Piaţa Universităţii, pentru susţinerea lui Traian Băsescu, după ce Parlamentul a decis suspendarea acestuia din funcţia de preşedinte al României.

Primarul Bucureştiului, Adriean Videanu, a declarat ieri că Primăria Capitalei nu a putut să autorizeze mitingul de joi, din Piaţa Universităţii, pentru că solicitarea de autorizare trebuia depusă cu trei zile înainte de organizarea manifestaţiei. Videanu a spus că municipalitatea a luat act de solicitarea asociaţiei referitoare la organizarea mitingului din Piaţa Universităţii.

×
Subiecte în articol: eveniment