x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Antena 3 e şi în stradă!

Antena 3 e şi în stradă!

de Diana Scarlat    |    19 Feb 2016   •   17:10
Antena 3 e şi în stradă!

Peste 3.000 de fani ai posturilor de televiziune din trustul Intact au ajuns în piaţa Constituţiei cu puţin înainte de ora 15.00, cu zâmbetul pe buze, pentru a-şi vedea de aproape vedetele. Români de toate vârstele, dornici de o schimbare în bine a societăţii româneşti, s-au adunat în faţa Parlamentului, pentru a asista la un spectacol media unic, al televiziunilor ieşite în stradă.

Din Bucureşti şi din împrejurimile capitalei, dar şi din Tulcea, Iaşi, Bacău, Neamţ, Gorj, Constanţa şi din alte părţi ale ţării, oamenii au venit la Bucureşti pentru a susţine televiziunile lor preferate. Fani de toate vârstele, copii entuziasmaţi de întâlnirea cu vedetele TV şi chiar animale de companie, toţi susţin libertatea de exprimare şi susţin jurnaliştii din România.

Nu au lipsit nici agitatorii. Chiar la începutul spectacolului Antelenor, forţele de ordine au fost puse la încercare de un bărbat îmbrăcat în haină de cergă, pe care au reuşit să-l îndepărteze de mulţime înainte de a avea loc alte incidente.

Întâlnirea jurnaliştilor cu fanii continuă.

×