x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 0-4 la masa verde cu Samsun

0-4 la masa verde cu Samsun

19 Feb 2004   •   00:00

Mircea Lucescu nu a fost sanctionat de Federatia Turca de Fotbal (TFF) pentru declaratiile facute dupa meciul cu Samsunspor.

Potrivit cotidianului "Sabah", antrenorul roman a fost iertat dupa ce si-a cerut scuze in scris forului turc pentru afirmatiile sale.

SCUZE. "Din pacate, am facut declaratii deplasate. Am gresit, dar nu am spus ca in campionatul turc exista aranjamente. Imi cer scuze daca am creat confuzie", se mentioneaza in documentul de trei pagini trimis de Lucescu la TFF.
Cotidianul "Fanatik" scrie ca tehnicianul roman ar fi putut fi suspendat 15 zile pentru declaratiile facute la finalul partidei in care cinci jucatori ai sai au fost eliminati: Zago, Ibrahim, Ahmet Yldirim, Daniel Pancu si Ilhan Mansiz.
"Dupa ce s-a intamplat, ma gandesc sa plec din aceasta tara. Au asteptat timp de doua luni ca sa ne loveasca. Cate puncte trebuie sa mai pierdem ca ei sa se comporte normal fata de noi?", zisese antrenorul roman dupa meciul cu Samsun.

OMOLOGARE. Federatia turca nu l-a sanctionat pe Lucescu, insa partida Besiktas - Samsun a fost omologata cu scorul de 0-4. In momentul incheierii meciului, in minutul 85, rezultatul era de 4-1 pentru Samsunspor.

×
Subiecte în articol: sport