x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Dinamo va mai face pasi gresiti!"

„Dinamo va mai face pasi gresiti!"

01 Apr 2004   •   00:00

Stelistul Rica Neaga crede ca in meciurile cu Rapid si Dinamo echipa sa a fost ocolita de noroc.

De asemenea, marcatorul golului Stelei din derby-ul de saptamana trecuta, castigat de „caini" cu 2-1, este convins ca, in cele 12 runde ramase, rivalii din Stefan cel Mare vor mai pierde puncte. „Campionatul se va juca pana in ultima etapa. Noi am fost si ghinionisti in cele doua derby-uri, altfel vorbeam acum de pe alte pozitii. Lor le-a iesit totul, noua mai putin", a declarat revelatia returului din lotul „ros-albastrilor".

MEA CULPA. Adrian Neaga a comentat si perioada de dupa revenirea de la Al-Nassr: „Mi-am facut o analiza a modului meu de viata si mi-am zis ca este timpul sa trag linie. Am ajuns la concluzia ca am gresit in multe privinte si ca trebuie sa demonstrez ca nu sunt o eterna speranta".

TALISMAN. Neaga a caracterizat si cei trei ani petrecuti la Steaua: „Pot spune ca si accidentarile m-au tras in jos. Nimeni nu intelegea, iar presa ma desfiinta ori de cate ori avea ocazia. Imi pierdusem moralul, insa mi-a venit o idee: mi-am facut un nou tatuaj cu mesajul «Numai Dumnezeu ma poate judeca». Este ca un talisman pentru mine". Nu in ultimul rand, Rica a tinut sa-i asigure pe suporteri ca echipa va da totul pentru a readuce titlul in Ghencea.
Daniel Stan

Lita revine in Ghencea

Partida cu Petrolul Ploiesti de duminica va marca revenirea in Ghencea a ex-stelistului Catalin Lita. Cel poreclit „Pantera" a castigat titlul cu Steaua la finele sezonului 2000-2001, insa ulterior a fost indepartat din lotul „ros-albastrilor". Dupa ce a mai evoluat in Ungaria si in Cipru, Lita s-a intors in aceasta iarna in tara si a semnat pentru „gazari".

Fanii si-au pierdut rabdarea

Aproape de echipa la cele trei meciuri din retur, fanii Stelei si-au cam pierdut increderea dupa semiesecul din Ghencea cu Rapid, dar mai ales dupa infrangerea in fata eternilor rivali de la Dinamo. Chiar daca nu si-au exprimat fatis nemultumirea, se pare ca liderii „Armatei Ultra" au dat un ultimatum la meciul cu Petrolul. Astfel, un eventual pas gresit cu formatia pregatita de Florin Marin, ar dezgropa securea razboiului dintre galerie si jucatori.

×
Subiecte în articol: sport