x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Mai am sa fiu confundat cu Gregorian Bivolaru"

„Mai am sa fiu confundat cu Gregorian Bivolaru"

03 Apr 2004   •   00:00
„Mai am sa fiu confundat cu Gregorian Bivolaru"

Meciul etapei se joaca astazi intre FC National si Dinamo. Unul dintre vicepresedintii liderului, Gigi Netoiu, este considerat un om de-al casei in Cotroceni.

Suspiciunile vin de la faptul ca oficialul dinamovist are 5 jucatori „bancari" sub contract iar una dintre firmele sale, „Vincon", sponsorizeaza gruparea condusa de Gino Iorgulescu.

  • Jurnalul National: Domnule Netoiu, se spune ca sunteti omul-cheie al meciului cu FC National.

    De o saptamana numai intrebarea asta o aud. Ca am nu stiu cati jucatori acolo, ca sponsorizez eu echipa. Mai am sa fiu confundat cu Gregorian Bivolaru. Eu sunt vicepresedinte la Dinamo si atat.

  • Marius Sava, Domocos, Ionut Savu, Baldovin si Octavian Chihaia sunt jucatorii dumneavoastra?

    Sunt fotbalisti sub contract cu FC National. Nu mai am nici o legatura cu ei. Doar i-am ajutat sa se transfere aici.

  • Va bate vreun gand sa va duceti la Rapid?

    Eu sunt amic cu Giovanni. L-am vrut la Dinamo, dar nu s-a putut. Despre Rapid nu am discutat nimic. Eu nu ma plimb ca tiganii cu cortul. Sunt dinamovist si aici o sa raman.

  • Cu „Vinconul" cum este?

    Am mai explicat asta. Eu nu mai sunt actionar majoritar, ci am cateva procente. Actualele persoane cu functii de decizie au semnat contractul de sponsorizare cu Nationalul.

  • Aveti incredere in Alexandru Tudor? Anul trecut l-ati contestat dupa esecul din Giulesti.

    Am incredere in Tudor. A arbitrat perfect Steaua - Rapid si speram sa mearga pe aceeasi linie.

  • Mai faceti poza cu clasamentul sau o lasati pentru la vara?

    O sa facem poza la vara! Dar pana atunci mai este mult, iar cine se considera deja campion greseste amarnic.
    Daniel Stan


    „Cainii" joaca pe prima dubla

    Pentru partida cu FC National, conducerea dinamovista a hotarat ca prima de victorie sa fie de 2.000 de dolari, dublu fata de suma specificata in regulamentul de ordine interioara. Oficialii „cainilor" au procedat identic si saptamana trecuta, la derby-ul cu Steaua, succesul din fata marei rivale aducandu-le lui Petre si compania cate 3.000 de dolari.

    30.000 de dolari din Ghencea

    Dupa ce a recunoscut ca a stimulat cu 10.000 de dolari pe FC National pentru victoria din Giulesti, principalul actionar al Stelei, Gigi Becali, i-ar fi anuntat pe „bancari" ca va tripla suma in cazul unui succes in fata echipei Dinamo. Sponsorul gruparii din Ghencea ii va premia pe jucatorii Nationalului si in situatia unui egal, insa suma va fi de numai 15.000 de dolari.

    Sabin Ilie crede in „bancari"

    Atacantul rapidist Sabin Ilie are mare incredere in potentialul lui FC National de a invinge liderul Dinamo. „Sper ca meciul de sambata sa se joace pe teren. Nationalul are sanse mari sa castige si am incredere ca o va face. Este o echipa care poate pune oricand probleme echipelor mari si trag nadejde ca va juca la fel cum a facut-o cu noi", a declarat golgeterul giulestean.

  • ×
    Subiecte în articol: sport