x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Vrem neaparat revansa!"

„Vrem neaparat revansa!"

24 Mar 2004   •   00:00

In tur, Dinamo a pierdut ambele derby-uri cu rivalele in lupta pentru titlu, Steaua si Rapid. Antrenorul „cainilor" spera ca, dupa derby-ul cu „ros-albastrii", de sambata, distanta fata de cele doua adversare sa se mareasca.

  • Jurnalul National: Domnule Andone, sunteti multumit de rezultatul egal dintre Steaua si Rapid?

    Ioan Andone: Sigur ca remiza ne avantaja pe noi cel mai mult. Dar pana la urma, Dinamo merge numai pe mana ei. Daca invingem tot, nu avem cum sa nu ne atingem scopul. Oricum, prin jocul prestat, Steaua si Rapid arata ca sunt doi adversari de temut.

  • Cum va fi derby-ul de sambata?

    Un meci cu o incarcatura deosebita, miza fiind uriasa. Steaua va veni mai motivata dupa partida cu Rapid, iar meciul va fi foarte aprig. Dinamo a pierdut in tur atat in fata Stelei, cat si a Rapidului, iar eu vreau neaparat sa ne luam revansa. Nu pot sa uit ca in tur, pe Ghencea, am avut meciul in mana in prima repriza, dar am pierdut nemeritat.

  • Daca Dinamo invinge, in ce masura devine favorita la titlu?

    Cine crede ca batalia pentru titlu se incheie acum, nu se pricepe la fotbal. Nici una dintre cele doua adversare nu va renunta la lupta pana in ultima clipa.

  • S-ar face o diferenta de 5 puncte?

    Besiktas a avut opt puncte avans, iar acum este la sase puncte in urma lui Fenerbahce. Ce exemplu mai bun pot sa aduc?

  • Care credeti ca este cel mai periculos jucator stelist?

    De departe, Dorinel Munteanu. Este un jucator fantastic, cu o experienta uriasa pe care o pune in slujba echipei. Nu stiu daca va juca, am vazut ca s-a accidentat, dar daca va lipsi, as rasufla mai usurat.


Paul Andone
×
Subiecte în articol: sport