x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Vremea" lui Njock

„Vremea" lui Njock

05 Apr 2004   •   00:00

Patru luni a trebuit sa astepte Universitatea pentru o noua victorie in Divizia A, ultima datand de anul trecut, cu FC National, in ultima etapa a turului.

Pe langa cele trei puncte, sambata seara, alb-albastrii au reusit si revansa asupra constantenilor, care in toamna au administrat Craiovei un usturator 3-0. Oltenii au trait mari emotii pe final, cand oaspetii au supus careul lui Guso unui veritabil asediu.

INSPIRATIE. Dupa numai 20 de minute de la primul fluier, noul antrenor al oltenilor, Mircea Rednic, si-a dat seama ca Murgan este in plus si l-a inlocuit cu Preda. In minutul 67, jucatorul venit in vara din Divizia C a prins un sut senzational in bara, de la 25 de metri, in urma caruia Jeremie Njock, care vineri a prezentat rubrica „Meteo" la Oltenia TV, a inscris golul victoriei. Celalalt atacant al „Stiintei", australianul McBreen, a irosit din nou o ocazie uriasa de gol, atragandu-si la final ironiile presedintelui Pavel Badea.

SARBATOARE. Imediat dupa golul marcat de puternicul atacant camerunez, in toate colturile stadionului „Ion Oblemenco" s-au aprins facliile si artificiile, iar fanii olteni au scandat numele lui Mircea Rednic. Acesta a fost asigurat si inaintea jocului de sprijinul total al galeriei.

CREDIT. In pofida esecului si unui „ - 8" ingrijorator la adevar, antrenorul Ion Marin a primit credit din partea conducerii Farului. „Nici nu se pune problema de asa ceva. Echipa a facut un joc destul de bun. Craiova a avut 20 de minute de foc in repriza secunda. A castigat datorita determinarii si gratie celui de-al 12 jucator, publicul."
Mario Morcov - Craiova


Fanii au protestat impotriva jandarmilor

Galeria Universitatii a protestat la inceputul meciului impotriva tratamentului jandarmilor. Cinci minute de la primul fluier al arbitrului Lajos, tribuna in care au stat fanii, peluza opusa tabelei de marcaj, a ramas goala. Suporterii si-au parasit locurile si au arborat un banner pe care scria „Contra - represiunii". Ei nu au scapat nici de aceasta data nebatuti de jandarmi, moment in care au inceput sa strige: „Asasini, gabori asasini!".

Dans din Coasta de Fildes

Dupa golul marcat in minutul 67, al saselea in acest campionat, camerunezul Jeremie Njock a inceput sa danseze la marginea terenului pana cand ivorianul Mariko Daouda s-a pravalit peste el. „Este un dans din Coasta de Fildes, pe care l-am invatat de la Daouda. Lui i-am dedicat golul." Intrebat daca va mai repeta gestul, Njock a promis: „Cu Rapid si cu Dinamo!". Camerunezul a mai precizat ca-i va invata si pe colegii sai sa danseze, dar in loc de bani le va cere pase de gol!

Ion Marin: „Meritam un punct!"

La conferinta de presa, antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat ca echipa sa merita un egal: „Baietii mei joaca bine, dar nu castiga. Astazi am fi putut obtine macar un punct". Desi a debutat cu o victorie in Banie, Mircea Rednic nu s-a aratat prea entuziasmat: „O victorie de moral. Sper sa vina si altele. Oricum, este mult de munca la Craiova".


Dinel Staicu ii desface contractul de munca lui Napoli

Patronul Universitatii, Dinel Staicu, a anuntat ieri ca ii va desface contractul de munca italianului Nicolo Napoli. Liderul oltean a explicat astfel: „Nu s-a prezetat la antrenamentul de sambata dimineata al grupei de copii si juniori. I-am facut sambata un proces-verbal, pe care l-au semnat toti cei 20 de parinti ai copiilor din grupa respectiva. Nu a respectat sarcina de lucru oferita de club si oricum nici nu avea drept de munca in Romănia pentru ca nu si-a adus permisul". Dinel Staicu a continuat si potopul de acuze la adresa tehnicianul italian: „Nu are ce face pentru ca nu are serviciu si inventeaza fel de fel de prostii. Spune ca e amenintat cu moartea si tot felul de prostii. Badea se va intalni cu avocatul lui Napoli pentru ca mie imi este prea mare scarba de acest personaj".

×
Subiecte în articol: sport