x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "A fost decizia mea"

"A fost decizia mea"

de Sorin Anghel    |    29 Iun 2005   •   00:00
"A fost decizia mea"

Dupa numirea lui Ioan Ovidiu Sabau in functia de antrenor principal, Gloria a renuntat la cel mai reprezentativ jucator al sau. Ajuns la 40 de ani, Costel Campeanu se vede nevoit sa se retraga.

Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, incearca o schimbare de imagine. L-a adus pe banca tehnica pe Ioan Ovidiu Sabau, gonindu-l pe Constantin Carstea "CFR". Din randul jucatorilor, "Lordul" a renuntat, printre altii, si la Costel Campeanu. Portarul in varsta de 40 de ani era considerat principalul actor in "piesele murdare" regizate de Padureanu.

Jurnalul National: Costele, cui a apartinut decizia despartirii tale de Gloria?
Costel Campeanu: A fost decizia mea. Nu m-a dat afara Sabau si nici Padureanu. Eu am anuntat ca in vara lui 2005 ma voi retrage, si m-am tinut de cuvant.

Care este relatia ta cu Sabau?
Nu am nimic cu el. Jean Padureanu isi doreste o schimbare de imagine. Am vazut ca a inceput sa se pozeze in fata clubului cu Sabau. Putea sa-i pozeze pe Sasarman, pe Balaur, pe mine, dar nu inteleg de ce l-a ales tocmai pe Sabau.

Ti-ai fi dorit sa primesti un post in staff-ul tehnic al echipei?
Am primit o oferta inainte sa vina Sabau, dar pe urma a picat.

Cum crezi ca va arata noua echipa a Gloriei?
Sa stea si ei la Bistrita cat am stat eu si sa ajunga la performante mai bune. Am vazut ca s-au gasit si bani. Cat am fost eu acolo nu s-a facut rost de bani. A existat un schelet al echipei, la care s-au alipit mereu tineri din zona. Acum vad ca au si o lista de transferuri. Daca ii aduc pe toti, cred ca vor prinde cel putin locul 5.

Va mai face Bistrita blaturi?
Intreaba-l pe nea Jean. El a fost presedinte si el trebuie sa stie. In ultimii ani nu s-au mai facut reciprocitati.

DIPLOMAT
"Nu m-am certat cu Jean Padureanu, Doamne fereste! Mai are sa-mi dea ceva din munca mea. Mi-a promis ca o sa-mi dea toti banii. Nu stiu ce voi face in continuare. Nu m-am certat cu nimeni de la Bistrita. Acum sunt acasa la Bacau. Imi petrec timpul umbland prin magazine. Este posibil ca Jean Padureanu sa ma trimita la echipa a doua, insa pana acum nu am discutat nimic. Este normal ca Sabau se vina cu echipa sa de colaboratori, asa procedeaza orice antrenor din lumea asta. Eu consider ca am facut destule pentru Bistrita si sunt atasat fata de acest club" - Costel Campeanu, fost portar Gloria

×
Subiecte în articol: sport sabau